Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Buiten het licht

Auteur

SuziQ

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Imke’s ouders hebben de hele tijd ruzie. Imke probeert zich erbuiten te houden. Ze gaat vaak wandelen. Als ze een keer buiten loopt komt ze langs een oud, afgebrand en verlaten huis. Op dat moment wordt ze het huis in gejaagd. Binnen lijkt er meer verscholen dan ze eerst dacht.

Over de auteur

Suzi is een vrolijke, sportieve en creatieve jongedame. Ze schreef al toen ze klein was. Toen ontdekte ze Wattpad en werd het schrijven alleen maar meer. Nu is het eindelijk zo ver, haar eerste echte boek. Yay! Suzi heeft dyslexie maar dat heeft haar niet weerhouden om Buiten in het Licht te schrijven. Ze heeft er hard voor gewerkt en zie hier het resultaat. Het was een droom die nu werkelijkheid is. Dus droom, en laat niemand je tegenhouden.

Productinformatie

ISBN
9789463897327 / 978-94-638-9732-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-11-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
108
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Waarom neem jij de auto’, schreeuwt mijn moeder.
‘Omdat ik hem nodig heb’, roept mijn vader.
‘En als ik hem ook nodig heb?’
‘Dan heb je pech!’
Met een klap trek ik de voordeur achter me in het slot. Ik trek de rits van mijn jas hoger dicht en begin te lopen. Het is een koude winteravond en mijn ouders hebben weer ruzie. Het gebeurt wel vaker. Vaak vlucht ik ervoor. Ik blijf een tijdje op mijn kamer of ga naar buiten voor wat frisse lucht. Ik loop de straat uit en ga naar rechts, naar de rand van het dorp. Ik kijk naar boven en zie de sterren in de donkere hemel. Ik kom langs weilanden met koeien en dan zie ik het welbekende verlaten huis. Het is jaren geleden leeg komen te staan en sindsdien is niemand meer binnen geweest. Er staat ook een bordje: verboden voor onbevoegden. Ineens hoor ik in de verte iemand roepen.
‘Hey meisje, wat doe je daar? Je mag daar niet komen.’

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek