Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Bordevol
Veelzijdige en toegankelijke recepten met glutenvrije opties

Auteur

D'Jody van Knegsel

Uitvoering
Wire-o
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Bordevol, weer een kookboek. Maar deze is toch echt even wat anders. Je hoeft geen chefkok te zijn om deze recepten te maken. Zo'n 70 recepten en voor ieder wat wils. Van voorgerechten tot hapjes, van soepen tot nagerechten. Een boek met diverse gerechten en invloeden. Elke dag weer iets anders op je bord zonder te veel poespas. Proef het zelf!

In dit boek wordt er tevens rekening gehouden met een eventueel glutenvrij dieet. Volg je dit niet, dan hoef je nergens op te letten. Volg je dit wel of komt er iemand bij je eten die wel dit dieet volgt, dan geeft dit boek je handige handvaten.

Genrewinnaar
boek●goud 2020

Over de auteur

D'Jody begon pas echt te koken toen ze op kamers ging. Daar begon ook haar avontuur op het gebied van eten. Ze leerde nieuwe mensen kennen en iedereen kookte op zijn of haar manier. Ze begon een passie voor koken te ontwikkelen en er ontstond al snel een verzameling recepten. Echter, het volgen van een recept lukte haar nooit. Het recept kreeg vaak een draai van 180 graden en dit was met regelmaat succesvol. Dus besloot ze de succesvolle recepten op papier te zetten. En zo ontstond de basis van haar kookboek. De jaren volgden en ze begon steeds meer te experimenteren. Zo neemt ze ook ideeën mee uit haar reizen of kijkt ze gewoon wat ze in de koelkast heeft liggen. Toen bij haar coeliakie werd ontdekt, is ze meer vorm gaan geven aan het kookboek en na al die jaren, is het boek Bordevol verschenen.

Productinformatie

ISBN
9789463898485 / 978-94-638-9848-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-01-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Wire-O
Pagina's
148
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 100

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek