Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Meesterdromer
Priest

Auteur

Michel Vallier

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Jack Priest is zijn leven als illustrator van beeldende kunst zat. Eigenlijk is hij het hele leven zat. Inmiddels gescheiden, nauwelijks vrienden, alcoholist en werkeloos, besluit hij te stoppen met zijn leven. Net als hij met zijn roeiboot het meer op wil varen om zijn leven te eindigen, en dronken uit de boot valt, wordt hij gered door een jonge vrouw met een zeer opvallend uiterlijk. Jack besluit om zijn leven nog een dag te rekken en gaat op zoek naar deze mysterieuze vrouw. Hij vindt haar en komt in de wereld van de Federatie van Lidstaten met zijn al net zo mysterieuze koningin en merkt dat zijn “toevallige” ontmoeting helemaal niet zo toevallig was.

Over de auteur

Michel Vallier (pseudoniem van Michel van der Linden) werd geboren op 2 oktober 1967 in Schiedam. Op jonge leeftijd schreef hij al verhalen na deze eerst als een film in zijn hoofd af te spelen. Als kind was hij het liefst alleen op zijn kamer met al zijn verhalen, welke hij, na het schrijven, zelf ging illustreren. Na de middelbare school ging hij naar de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, waar hij model/portretten heeft gestudeerd. Daarna is hij zich meer gaan richten op het tekenen en illustreren. Maar het schrijven bleef lokken, en in 2002 schreef hij zijn eerste lange verhaal Meesterdromer. Inmiddels liggen er van dit verhaal acht vervolgverhalen klaar, en zijn er van diverse personages uit Meesterdromer aparte verhaallijnen geschreven. Het doel van Michel is om al deze verhalen uit te geven, omdat, zoals hij het zelf verwoordt, ‘deze verhalen het verdienen om te worden gelezen.’

Productinformatie

ISBN
9789463898621 / 978-94-638-9862-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
20-12-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
270
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

De avond kwam met karmijnrood en een rust waar Priest van ging veinzen. Hij tuurde in een splinter wit licht en kon een nare gedachte over Jessica maar moeilijk bedwingen. De laatste dagen was hij gaan twijfelen aan haar integriteit. Mahony had niks anders bedoeld. En zijn tekeningen waren onbewust duidelijk. Het was vrijdagavond, de avond voor een speciale dag met een barbecuefeest waar hij niet zou verschijnen. Vreemd. Priest keek om. Onder het goed glimlachende gezicht van Jessie stonden twee borden op een dienblad te wachten. Ze had haar benen kinderlijk over elkaar geslagen. Meisjes doen dat als ze moeten plassen, dacht Priest en slofte op zijn teenslippers terug van de rand van de hei, naar de tuintafel.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek