Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Bedrogen
Twee vriendinnen verstrikt in een mysterieus verleden

Auteur

Pien van de Lest en Valerie Smit

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De twee vriendinnen, Lillian en Lia, wonend in Utrecht, hebben een vrij normaal leven. Gezellige vrienden, lieve vriendjes en leuke hobby’s. Het kan eigenlijk niet beter. Daar komt verandering in als een groepje vreemde mannen in hun leven verschijnt. Op het moment dat een nieuwe jongen op school de gevoelens van beide meisjes overhoop gooit en gevaar veroorzaakt, staat hun wereld pas echt op zijn kop. Met gevaar voor eigen leven komen ze stukje voor stukje dichter bij de waarheid. Maar gaat dit niet ten koste van hun vriendschap? En is het wel zo verstandig om altijd maar meer te willen weten?

Over de auteur

Valerie Smit en Pien van de Lest zijn twee vriendinnen van zestien jaar. Beiden zijn ze al sinds jongs af aan aan het schrijven, maar dit leidde nooit tot een volledig verhaal. Totdat ze samen bedachten om een bucketlist te maken. Wat begon als een grappig idee, groeide uit tot Bedrogen.

Productinformatie

ISBN
9789463899420 / 978-94-638-9942-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
31-01-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
200
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Oké,’ begin ik. Iedereen draait zich naar me toe en op een paar fluisterende klasgenoten na is het stil. ‘Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik opgegroeid zonder vader.’ De klas knikt. ‘Eigenlijk vond ik het wel prima met z’n drietjes, mijn moeder, mijn zus Yara en ik. Ik beschouwde mijn vader als een bijpersoon, een bijpersoon uit mijn leven. Natuurlijk wilde ik wel weten wie hij was, maar aan de andere kant haatte ik hem zo ontzettend. Wie verlaat zijn vrouw en kinderen nou? Een hele grote eikel!’ De klas hangt aan mijn lippen. ‘Al die tijd was hij zo dichtbij, binnen handbereik, maar ik wist van niets.’
‘Blijf je er nog lang omheen draaien?’ roept Jack uit. Mijn kriebels van net zijn op slag verdwenen, wat een rotjoch. Ik loop naar de tafel waar Lillian me vragend aankijkt. Een zucht en ik maak me klaar om het grote nieuws te vertellen.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Manon op 15-03-2020
Ik vond het een spannend boek. Het was erg verfrissend om een kijkje te nemen in het leven van twee pubers. Vooral de plottwist en verrassende wendingen maakten het verhaal extra boeiend. Het boek is ook geschikt voor niet 'young-adults', zolang je je een beetje kunt inleven.