Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Liefde of Niet?
De Wereld van Licht en Liefde deel III

Auteur

Monique J.C. Leten

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Liefde! Hoeveel liefde kan je aan? Hoeveel testen moet Gina nog doorstaan om eindelijk het ultieme geluk te vinden met haar zielsgenoot? Is het een droom? Of is het echt? Worden taken verdeeld naar kunde of word je getest vooraleer te weten welke taak voor jou is weggelegd? Dromen, demonen, bedrog, zielslessen... Ales kan in de Wereld van Licht en Liefde. Ga mee met Gina op zoektocht, om uiteindelijk de Liefde in jezelf te vinden en het antwoord op de vraag waarom wij leven.

Over de auteur

Monique Leten (1964) woont in Schilde met haar dochter. Toen ze in 2017 op medisch pensioen gezet werd bij Bpost en ze niet meer mocht werken noch sporten, nam zij haar passie voor het schrijven weer op. Ze helpt graag mensen, ook spiritueel. Na ‘Sterven of Niet?’ en Leven of Niet?” krijg je als afsluiter met ‘Liefde of Niet?’ wederom een spannend verhaal. Monique wil dat mensen in de eerste plaats zichzelf accepteren en liefhebben, zodat zij ongedwongen anderen kunnen liefhebben, want de eerste stap om de wereld te verbeteren, begint bij jezelf.

Productinformatie

ISBN
9789463899444 / 978-94-638-9944-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-01-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
272
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

De zon staat al hoog aan de hemel wanneer we de oversteekplaats bereiken. Barbara ziet knalrood en het zweet druipt van haar gezicht. Ik laat haar gaan liggen. Haar hoofd rust op mijn benen. Net wanneer ik mijn ogen even sluit, huilt Snoopy: “Gevaar! Snel naar de overkant. De apen houden niet van water!” We springen allen recht, gespen onze rugzakken vast en stappen op de boomstammen. Snoopy blijft achter ons, want hij hoopt de gorilla’s te kunnen afschrikken, zodat we tijd hebben om aan de overkant te geraken.
Sila en Noah zijn snel overgelopen en moedigen ons aan. Ik wil Barbara niet achterlaten. Ze houdt zich met beide handen vast aan mijn rugzak. Voorzichtig schuifelen we verder over het gladde hout. Noah en Sila hadden geen schoenen aan, maar nu is het wat te laat om de onze nog uit te doen, bedenk ik me, terwijl ik probeer niet naar het kolkende water onder ons te kijken.
Het gekrijs en gebrul van de apen komt heel dicht. Ik roep naar Sila: “Doe iets, want we geraken niet op tijd aan de overkant!” Op dat moment glijdt Barbara uit en val ik languit op het harde hout. Sila komt vliegensvlug naar me toegelopen en klimt op mijn rug. “Hou je vast aan de boom en niet bewegen,” commandeert ze. Barbara hangt naast de oversteek. Ik voel haar handen trekken aan mijn rugzak en ik moet moeite doen om niet van de boom te schuiven. Mijn armen schuren tegen het hout. Zweetdruppels lopen van mijn gezicht.
Ondertussen grolt Snoopy tegen de eerste apen om hen op afstand te houden. Noah staat zenuwachtig aan de overkant. “Nog drie meter te gaan,” fluister ik tegen mezelf. Ik voel Barbara haar handen verplaatsen naar mijn benen, die ik rond de boomstam gekneld houd. De druk van Sila op mijn rug verhoogt en met een zucht klimt Barbara tot op de boomstam, gedeeltelijk steunend op mijn benen. Sila trekt haar mee over mijn lichaam en doet teken dat ik mag rechtkomen.
Geradbraakt kom ik recht. Snel kijk ik naar de rotsen achter ons.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Sterven of niet? De wereld van Licht en Liefde

Monique J.C. Leten

De laatste twee jaar sterven vele jongeren in een onverklaarbaar ongeval. Zo ook Lynn, de dochter van Gina, een alleenstaande moeder. Ondergedompeld in verdriet en ongeloof gaat Gina op een spirituele zoektocht naar antwoorden. Ze krijgt nachtmerries en ziet een man, onzichtbaar voor anderen, die haar meeneemt naar een mooie nieuwe wereld waar de jongeren en ook Lynn nog leven. Haar vrienden steunen haar maar geloven dat ze die magische wereld fantaseert om haar verlies te kunnen verwerken. Is Gina echt gek aan het worden? Of toch niet?

22,50
Voorkant cover

Leven of niet? De wereld van Licht en Liefde Deel II

Monique J.C. Leten

Na haar stunt met de Ghaka verliest Gina het vertrouwen van de mensen, vooral omdat de Liefde en de magie weg blijken te zijn en het noodweer toegeslagen is. Er ontstaat een voedseltekort voor mens en dier. Gina vraagt de Lichtwezens om hulp, maar die stellen voorwaarden. Terwijl haar co-ouderen zoeken naar de noden van de mensen, begint zij met haar opgelegde taken. Zo komt ze erachter dat er nog andere gemeenschappen zijn en vindt ze haar boezemvriendin, Barbara, terug. Een machtsstrijd ontpopt zich tussen de verschillende groepen, terwijl het gevaar op de loer ligt. Gina zet ook deze keer haar liefdesleven opzij, maar zal Steve haar de tijd die ze nodig heeft, gunnen?
23,50
Voorkant cover

Het Geheime leven van Lichtwerkers Een spiritueel avontuur

Monique J.C. Leten

Het leven van een lichtwerker is zeker niet saai. Dat ondervindt Johannes dagelijks, want hij komt van het ene avontuur in het andere terecht. In zijn vrije tijd maakt hij houten beeldjes, die ook niet onbelangrijk lijken. Zijn vriendin, die ook lichtwerker is, herinnert hem er meermaals aan. Voor grote reddingsacties werkt Johannes samen met andere lichtwerkers. Zo gaan ze samen naar de toekomst, maar daarvoor moet hij leren tijdflitsen. Dat blijkt niet zo simpel. Mensen met problemen helpen, natuur redden, andere dimensies, toekomst, demonen... Voor elk probleem is er een oplossing.

18,99