Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Mag ik even tussendoor
Neem een korte pauze

Auteur

Adri Smits

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

‘Mag ik even tussendoor’ is een boekje met korte verhalen. Elk kort verhaal wordt gevolgd door een aantal gedichten en oneliners. Vaak ook gerelateerd aan het verhaal daarvoor. Het geeft een inkijk in de gedachtewereld van de schrijver die met zijn pen in de maatschappij probeert te staan. Soms betrokken, kritisch en met een knipoog. Een aantal verhalen zullen de lezer niet onberoerd laten waarbij de schrijver blijkt geeft van een kritische kijk op de samenleving en op geheel eigen wijze de lezer daardoor ook laat kijken naar zichzelf. Deze bundel geeft blijk van de veelzijdigheid van de schrijver met dit boekje als een verrassende uitkomst. Zijn intentie is om zijn tweede deel uit te geven waarbij de lezer wederom wordt meegevoerd naar spanning, ontspanning, vooral nadenken over en anders gewoon even voor tussendoor.

Over de auteur

Adri Smits is de schrijver van de biografische roman ‘De Esdoorvrucht’. Na een afwisselende carrière van zowel in de gezondheidszorg als in het onderwijs heeft hij zich na zijn pensionering gestort op een oude liefde, schrijven. Zijn vele opgeschreven observaties uit het verleden bleken nog bijzonder actueel te zijn. Wat voor hem een reden was deze te publiceren. Eindelijk.

Productinformatie

ISBN
9789463899741 / 978-94-638-9974-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-02-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
138
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

De gewichtheffer heft gewichten
De rietsnijder snijdt riet
De timmerman timmert man

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

De Esdoornvrucht Opvoeden is een kunst

Adri Smits

Zij krijgt een opvoeding die past in het tijdsbeeld waarin haar ouders zijn opgegroeid. Het gevolg is dat ze niet past in de cultuur waarin de kinderen van haar generatie in opgroeien. Tevens gaat dit alles ook nog eens gepaard met mishandeling. Het pesten op de scholen die zij bezoekt is hierdoor verklaarbaar, maar zeer ingrijpend voor haar psychische ontwikkeling.
Hij krijgt een opvoeding in een harmonieus gezin. Zijn schoolperiode kenmerkt zich door een zekere mate van populariteit, met name tijdens zijn lagere schoolperiode.
Beiden ontmoeten elkaar en gaan een relatie aan. Hoe gaat dat samen?
22,50
Voorkant cover

Mag ik even tussendoor Neem een korte pauze deel 2

Adri Smits

‘Mag ik even tussendoor – deel 2’ is evenals deel 1 een boekje met korte verhalen, gedichten en oneliners.
De schrijver is er wederom in geslaagd om een brede verscheidenheid aan thema’s aan te snijden waarbij sommige teksten zijn maatschappijkritische visie op een vaak prettige manier sterk naar voren brengen. En ook hier ontbreekt het niet aan de knipoog naar de samenleving. Dat maakt het deels luchtig om te lezen maar de lezer zal ook getroffen worden door de manier waarop de schrijver de lezer dwingt te kijken naar hoe deze zelf in het leven staat.
De verhalen zullen voor de kritische lezer zeker mening vormend zijn en weer voor anderen zouden ze kunnen aanzetten te reflecteren. Na de verschijning van Deel 1 was het de vraag of deel 2 die inhoud zou kunnen evenaren.
Daar is de schrijver ruimschoots in geslaagd.
19,99