Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het land waar verloren spullen naartoe gaan

Auteur

Sam Balink

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Heb jij jezelf ooit eens afgevraagd waar jouw verloren spullen naartoe gaan, nadat je ze verloren bent? Waar het speelgoed is gebleven, nadat je ermee had gespeeld of waar de sokken blijven, nadat ze in de wasmachine zijn geweest? Grote kans dat het bijzondere wezentje Fizzle het heeft meegenomen naar zijn huis. In dit spannende verhaal komt Jay er eindelijk achter wat er gebeurt met onze verloren spullen. Jay komt per ongeluk in de wereld van Fizzle terecht en ontdekt waar de verloren spullen naartoe gaan. Tijdens het verhaal beleeft Jay een fantastisch avontuur en maakt hij (te) gekke vrienden.

Over de auteur

Sam Balink (1989), woont in Koudum en heeft twee prachtige kinderen. Van kleins af aan heeft Sam al veel fantasie. Nu hij volwassen is, vindt hij het geweldig om deze fantasie om te zetten in verhalen en deze te vertellen aan zijn kinderen voor het slapengaan. Een van deze verhalen is op papier gekomen. Sam vindt het vooral leuk om de fantasie van de kinderen de vrije loop te laten gaan en weet ook met dit verhaal de fantasie te prikkelen. Zijn eigen kinderen hebben al veel plezier aan dit spannende verhaal gehad.

Productinformatie

ISBN
9789464030228 / 978-94-640-3022-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-03-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
58
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

“Klats... boem… puf...,” klinkt het in zijn slaapkamer. Jay schrikt wakker en zoekt met zijn handen gelijk naar zijn zaklamp. Nadat hij de zaklamp heeft gevonden, schijnt hij door zijn slaapkamer. Vlak bij de kast ligt op de grond zijn bureaulamp. Die stond nog gewoon op zijn bureau toen hij ging slapen. Jay wordt bang en schijnt voorzichtig verder richting het bureau dat onder zijn slaapkamerraam staat. Vlak bij het bureau stopt Jay met schijnen. In de lichtstraal van de zaklamp verschijnt een silhouet van een rugzak. Onder de rugzak steken twee pootjes uit van niet groter dan twintig centimeter. Het wezentje dat de rugzak draagt, blijft stokstil staan. “H-h-hallo?” zegt Jay zachtjes, terwijl hij op het wezentje schijnt met zijn zaklamp. Plotseling rent het wezentje uit de lichtstraal. Jay probeert snel het wezentje te volgen met zijn zaklamp en ziet nog net hoe het wezentje met een grote sprong uit het slaapkamerraam verdwijnt. “Wacht!” roept Jay, terwijl hij uit zijn bed springt. Snel rent Jay naar zijn slaapkamerraam en ziet het wezentje over de schutting springen en het park in lopen. Jay bedenkt zich geen moment en holt naar beneden. Hij trekt zijn schoenen aan en rent via de achterdeur naar buiten. Voorzichtig doet Jay de schuttingpoort open en kijkt rond in het park. Het duurt niet lang voordat Jay het silhouet ontdekt van het wezentje dat rustig door het park loopt. Hij besluit het wezentje te volgen. Omdat het donker is, kan hij niet goed zien hoe het wezentje eruitziet. Het park is onverlicht en alleen het maanlicht verlicht het park. Jay achtervolgt stil het wezentje. Hij ziet hoe het wezentje in de waterplassen springt en schommelt aan de takken van de bomen. Jay moet zachtjes lachen, het ziet er best gek uit. Een klein wezentje met een veel te grote rugzak op zijn rug, springend in waterplassen. Vanachter een kleine struik ziet Jay hoe het wezentje richting de oude eikenboom loopt. Als het bij de boom staat, kijkt het wezentje om zich heen. Jay kan nog net op tijd achter een grote struik duiken.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek