Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Robbie Mokers
Het mysterie van de Klaverkat

Auteur

R. van de Scheur

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een mysterieuze zaak op Vlieland kan niet worden opgelost zonder de hulp van speciaal agent Robbie Mokers. Hij onderbreekt zijn sabbatical en gaat op onderzoek. Via een tocht met een onderzeeër en na het ontdekken van een groot geheim op Vlieland beleeft hij een spannend avontuur met zijn collega’s. Lukt het hem de zaak op te lossen? En wat heeft de zogenaamde klaverkat met deze zaak te maken?

Over de auteur

Rob woont samen met zijn vrouw in de provincie Groningen, naast onder andere alle huisdieren in en om hun woning, is schrijven een leuke bezigheid voor hem. Zijn kat, een vakantie op Vlieland en de omgeving van Groningen gaven hem de inspiratie voor dit spannende verhaal over speciaal agent Robbie Mokers. Maar een verhaal verzinnen is één ding, er een boek van maken is toch iets anders. Dit is gelukt en het eerste deel van Robbie Mokers is een feit, ondertussen is Rob alweer bezig met deel 2, aan fantasie en inspiratie heeft hij gelukkig geen gebrek.

Productinformatie

ISBN
9789464031041 / 978-94-640-3104-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-05-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
118
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 29
Inkijk pagina 30

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Laura op 21-05-2020
Leuk en spannend boek in de trend van de jeugdboekenserie Wolf. Verrassende twisten in het verhaal die je uitnodigen om verder te lezen. Door het open einde ben ik erg nieuwsgierig naar een eventueel deel 2. Prima debuut dus