Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Verkopen is topsport

Auteur

Hartger Eikelhof & Hans van der Meer

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Je bent verkoper en ambitieus. Leergierig ook. Je weet namelijk dat je, net zoals elke topsporter, continu bezig moet zijn met het ontwikkelen van je talenten om aan de top te komen en te blijven. Vandaar dat je dit boekje hebt gekocht of gekregen; om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Daarnaast is dit boekje ook bedoeld voor jouw manager, de persoon die nauw met je samenwerkt en die deels verantwoordelijk is voor jouw succes. Ook aan hem of haar de taak om het beste uit jou als verkoper te halen. Het is in feite heel simpel: jouw succes is ook het succes van het management, toch?

Over de auteur

Hartger Eikelhof - Trainer, coach, manager, ondernemer, verkoperHans van der Meer - Schrijver, musicus, createur, ondernemer

Productinformatie

ISBN
9789464031478 / 978-94-640-3147-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-04-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
122
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Met behulp van de LSD-techniek (Luisteren, Samenvatten, Doorvragen) kun je goede, gestructureerde vragen stellen. Het resultaat van deze techniek geeft je munitie hoe om te gaan met weerstanden en, niet onbelangrijk, hoe je een verkoopgesprek afsluit en voor een vervolgstap kunt zorgen. 

Tuintje spitten

Wanneer ik vroeger met mijn vader onze tuin aan het omspitten was, moest het altijd een halve spade dieper. Ik zette mijn voet op de schep en op het moment dat de bovenkant van het blad de grond in ging dacht ik dat ik diep genoeg zat en klaar was. Nee dus! Met mijn hele gewicht moest ik de spade nog even nadrukken totdat ik de juiste diepte had bereikt. Hier moest ik aan denken toen ik ging schrijven over een geweldige techniek in het verkoopvak die mijn commerciële leven compleet heeft veranderd.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek