Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Japie de Spin

Auteur

Polina Been

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
15 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ben jij ook wel eens bang voor spinnen? Of vind je ze stiekem toch interessant en apart? Maak kennis met Japie de spin en bekijk de wereld door zijn ogen. “Groot of klein, we mogen er allemaal zijn,” vertelt hij aan zijn vriendjes. Ieder beestje heeft nut, ook Japie, die als kleine held de mensheid van muggen en vliegen redt!

Over de auteur

Polina Been (1981) woonde als kind bij haar oma in een ouderwets Russisch dorpje bij de kerk, waar geloof en hard werken voorop stonden. Vanaf de vroege ochtend in de moestuin onkruid wieden, het geitje melken en de was uitspoelen in de rivier. Haar oma wilde het liefst dat ze een non werd. Maar tussen de prachtige natuur en het primitieve leven groeide een meisje op vol energie, die veel te speels was om een nonnetje te worden. Zo werd ze dan ook teruggestuurd naar haar moeder in de grote stad. In haar leven in het artistieke gezin waar moeder en vader beide acteurs waren, heeft ze geleerd hoe chaotisch en emotioneel de wereld kan zijn. Er ontstond een puur verlangen naar oprechte en onvoorwaardelijke liefde. Zo heeft ze ook later haar man ontmoet voor wie ze verhuisd was naar Nederland, inmiddels zestien jaar geleden. Samen hebben ze drie prachtige kinderen en was het de onvoorwaardelijke liefde voor mens en natuur, humor en creativiteit die ze graag wilde delen met haar gezin en de wereld. En zo kwam haar eerste zelf geschreven en geïllustreerde boek tot leven: Japie de spin.

Productinformatie

ISBN
9789464031843 / 978-94-640-3184-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-04-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
34
Formaat
17 x 17 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

En als je in de ochtend op de fiets wilt stappen en een heel groot spinnenweb op je stuur ziet hangen...
Denkt zo’n spin zeker: “Oh, leuk, samen stukje fietsen, even uitwaaien! Misschien vang ik wel kleine mugjes en vliegjes onderweg, lekker ontbijten!”.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Enna op 03-11-2020
Leuk boekje met lieve en leuke tekeningen.
Veel kinderen zijn bang voor spinnen. Dit boekje laat zien dat spinnen helemaal niet eng zijn maar juist heel nuttig en vriendelijk zijn.
Een leerzaam en mooi boekje met prachtige plaatjes.