Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vuur in je hart
De verhalen van een rolstoelgebruiker

Auteur

Kris Wuestenbergs

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als er een tragedie gebeurt kan dat een enorme impact op je leven hebben. Moet je “in zak en as” verder leven? Ik heb bemerkt dat je jezelf heel wat opgewekter kan maken, ondanks een zware handicap. Concentreer je op anderen, kweek humor aan, zoek een opening in een “doelloos” leven door iets “op poten” te zetten, op te starten betrek er anderen bij, kom naar buiten, zoek een hobby. Je kan nog veel meer doen, zoals je in dit boek zal lezen. Ik probeer “het vuur weer op te wekken” zodat je hart opnieuw gloeit!

Over de auteur

13 maart 2013 is een dag die Kris nooit zal vergeten. Hij was 60 jaar en tot dan actief zakenman en dito sportief. Plots komt er een enorme ommezwaai in zijn leven, in enkele seconden is hij plots voor 80% verlamd en alles veranderd. Eerst gaat hij door een hel, maar geleidelijk aan gaat het beter. Hij begint boeken te schrijven in een poging zijn leven meer zin te geven en vooral anderen die ook lijden op te monteren. “Vuur in je hart” is het resultaat.

Productinformatie

ISBN
9789464032147 / 978-94-640-3214-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-05-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
130
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Als je in een rolstoel zit, verandert er plots heel veel aan je dagelijkse leven. Ten eerste is je gezichtsvlak verlaagd met minstens 30 centimeter, waardoor de buitenwereld er heel anders uitziet. Mensen kijken op je neer, letterlijk word je soms over het hoofd gezien; als ik bijvoorbeeld in de apotheek mijn beurt zit af te wachten, steken mensen mij vaak voorbij met het excuus dat ze me niet goed hadden opgemerkt. Ik begrijp dat wel, de meeste mensen hebben nu eenmaal een hectisch leven en alles moet vlug gaan.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek