Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Non-Stop
Een bijzondere kijk in het criminele circuit

Auteur

Sterre Vermeij

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Non-stop vertelt het verhaal van Oliver die samen met zijn vader actief is in het criminele circuit. Nadat zijn moeder hem verlaten heeft, ontwikkelt hij verlatingsangst en daardoor een extreem goede band met zijn vader. Op zijn achttiende besluit zijn vader hem meer te betrekken in zijn werk en geeft Oliver zijn eerste eigen missie, daar moet hij leren liegen en bedriegen. Een geheel nieuwe ervaring voor de jonge jongen. De missie pakt niet geheel uit zoals verwacht. Er komen onverwachte factoren op de weg, die Oliver nog niet eerder kende. Uiteindelijk raakt hij verstrengeld in meerdere conflicten, onder andere met zichzelf...

Over de auteur

Sterre Vermeij (2003) heeft altijd een passie voor schrijven gehad. Van kinds af aan was het een droom voor haar om een boek te publiceren. Ze wilde graag een verhaal vertellen wat nauw aan haar hart lag. Op 1 januari 2019 begon Sterre aan Non-Stop. Vanaf die dag besloot ze er vol voor te gaan. Tussen de schooluren door spendeerde ze al haar tijd aan het boek. Met steun van haar vrienden en familie heeft ze het voor elkaar gekregen haar droom waar te maken.

Productinformatie

ISBN
9789464032291 / 978-94-640-3229-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-05-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
190
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Nadat hij zijn telefoon had afgehandeld, verborg hij het op een parkeerplaats in een willekeurige achterbak van een auto. Het openen van een achterbak was nooit ingewikkeld voor Oliver geweest, maar deze specialiteit wilde hij het liefst niet gebruiken. In de achterbak van de auto legde hij een spijtbetuiging voor de eigenaar van de auto, wegens het verwoesten van zijn achterbak met daarnaast 800 euro schadevergoeding contant. Met zijn laptop deed hij hetzelfde proces. Al vond hij dat afscheid aanzienlijk lastiger, maar hij wist de opofferingskosten en ging er zelf in mee. Na alles geregeld te hebben, keerde Oliver terug naar zijn eerste positie. Tot nu toe had Oliver nog niet één keer serieus over de reling gekeken. Hij zou niet willen zeggen dat hij hoogtevrees heeft, maar als het aan hem lag, vermeed hij hoogtes het liefst. In Olivers hoofd liep de spanning op. Als zijn berekeningen klopte en hij had te maken met de slimme mensen met wie hij dacht mee te maken te hebben, zouden ze over drie en een halve minuut in de parkeergarage aanwezig zijn. Soms baalde Oliver ervan dat hij echt over alles dacht, want dikwijls gaf naïviteit meer rust dan altijd alert zijn. Hij had ook eenvoudig mee kunnen gaan met zijn vader en dan opgepakt worden. Alleen zou vervolgens zijn vader ook opgepakt worden, gegarandeerd aan medeplichtigheid, en dat gunde hij hem niet. Oliver keek wederom op zijn horloge. Als alles in overeenstemming met zijn plan ging, zouden ze nu plusminus een minuut van de brug vandaan zijn en hadden ze zonet zijn objecten gevonden. Precies zoals Oliver voorzien had, kwamen ze vlak daarna aan. Hij herkende acuut dat hij niet met de politie te maken had. Dat was enerzijds voordelig, maar anderzijds nadelig. Hij kon niet opgepakt worden, maar de kans dat ze wapens bezitten was groot. Hij zag dat de gedaantes dichterbij kwamen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek