Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Kinderverhalenboek Tante Nicie

Auteur

Eunice Lioe Anjie

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Mijn magische kindjes! Jullie kunnen mijn hart van alles genezen. Ik heb zoveel leuke momentjes meegemaakt met mijn kindjes. Ze groeiden in mijn hart in plaats van in mijn buik. Hopelijk mogen we nog veel meer herinneringen samen maken. In dit boekje heb ik een paar herinneringen vastgelegd.

Ik zal altijd voor jullie zorgen, jullie de hemel in prijzen, jullie liefde en aandacht geven, stoeien met jullie en jullie natuurlijk lekker vervelen zolang ik hier ben. Ik ben gek op jullie! Ik hou zoveel van jullie dat het pijn kan doen. Verslavende liefde, het hoogste niveau van liefde.

Over de auteur

Eunice Lioe Anjie is geboren op 15 februari 1987. Ze werd geboren in Nederland, maar heeft Surinaamse roots. Momenteel woont ze met veel plezier in Rotterdam.

Productinformatie

ISBN
9789464032635 / 978-94-640-3263-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
22-05-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
80
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Klop! Klop! ‘Ben je wakker?’ Nee!, wilde ik roepen en ik keek naar mijn wekker, het was kwart over vijf in de ochtend.

‘Ja, goedemorgen’, riep ik. Ik moest alleen maar mijn bed uit rollen, naar de kamer hiernaast lopen en op mijn moeders plek in het bed gaan liggen, maar het voelde aan als een hele opgave. De vader van mijn broertje gaat vroeg naar zijn werk. Onze moeder draait nachtdiensten, komt rond half acht thuis en dan vertrek ik normaal gesproken meteen naar het werk. Maar deze dag was ik gelukkig vrij. Mijn kleine broertje lag nog lekker te slapen. Heel rustig ging ik op mijn moeders plek liggen. Hij merkte er gelukkig niets van. Al gauw voelde ik zijn voetjes tegen mijn rug aan.

Ik sliep bijna weer, toen ik ineens iets tussen mijn haren voelde. Ik dacht aan het verhaal van de buurvrouw. Zij was gebeten door een grote spin en haar hand was erg opgezwollen. Oh, mijn God! Is het een spin? Ik sprong uit het bed. Ik bukte voorover en begon op mijn hoofd te slaan. Taks! Taks! Taks! Er viel niks op de grond en ik raakte steeds meer in paniek.

Ik keek op de vloer en op het bed, maar ik zag niets. Toen viel mijn oog op het kussen. Daar lag mijn broertjes arm. Het was zijn handje dat bewoog in mijn haar. Jeetje, wat was ik geschrokken. Ik ging weer rustig liggen. Gelukkig had mijn broertje er niks van gemerkt. Ik probeerde weer in slaap te vallen. Ik droomde van een stukje taart. Ik wilde net een hapje nemen, toen mijn gezicht in het stukje taart werd gedrukt. Ik voelde druk op mijn gezicht. Wat krijgen we nou? Droom ik nog? Ik probeerde mijn ogen open te doen, maar ik zag geen licht. Ik ben wakker, waarom zie ik niks? Mijn broertje lag helemaal over mijn gezicht heen. Ongelofelijk, daar ging mijn taartje, nu wist ik niet eens hoe die smaakte.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek