Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Boodschappen oogsten
Groentetuin vs. consumptiemaatschappij

Auteur

Kim ter Horst

Uitvoering
Paperback
Prijs
15 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

De supermarkt. We krijgen al bijna haast bij het horen van het woord. Hoe deden ze dat vroeger ook al weer? Waar haalden Adam en Eva hun boodschappen vandaan? Zij waren nog in contact met hun voedsel.

Anna neemt je mee bij het doen van haar boodschappen. Ze denkt niet na bij wat ze koopt. Het maakt haar niet uit of het nu kilo's plastic of schadelijke stoffen bevat. Eva, een paar (1000) generaties eerder, laat haar groentetuintje zien. Hier verbouwt ze zelf haar boodschappen. Waar ging het toch fout?

Over de auteur

Kim ter Horst is een illustrator in opleiding. Meer en meer begon ze zich bezig te houden met ook de sociale thema’s in haar illustraties. Daar kwam ook de kritiek op de consumptiemaatschappij uit voort. We willen meer voor minder en we kijken bijna niet meer wat onze producten echt inhouden. Dit maakte Kim hongerig voor het maken van een boekje, om even haar frustratie te uiten. Kim is altijd bezig met illustreren of het maken van kunst. Dit is haar uitlaatklep. Nu ze ook meer is gaan schrijven, heeft ze gezien, dat dit een mooie combinatie kan vormen. Iets waar ze lezers/kijkers mee kan nemen in haar zicht op de wereld.

Productinformatie

ISBN
9789464033007 / 978-94-640-3300-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-06-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
32
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek