Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Equilibrium
Een mysterieus, spiritueel en magisch avontuur in de Sahara

Auteur

Geert van Atteveld

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,7 / 5 (3 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het evenwicht dient bewaard te blijven voor het voortbestaan van de mensheid. Alex, een leerling van magiërs, is de uitverkoren bewaker en Electra, een getrainde moordenaar, de bewaakster. Het brengt hen naar de navel van het mensdom, naar de woestijnen van Afrika. Een reeks aan spiritueel magische voorvallen volgt ter voorbereiding van het laatste treffen...

Over de auteur

De in 1955 geboren auteur is een psycholoog-avonturier die therapeutische sessies met patiënten afwisselde met zijn werk als Saharagids, duikinstructeur en expeditieleider van extreme reizen. Hij is een psychoanalytisch en medisch opgeleide psycholoog en specialist op het gebied van hypnotherapie. Het is de combinatie van avontuur, dieptepsychologie en interesse in het werk van sjamanen en medicijnmannen die aan de basis staat van zijn spirituele avonturenromans.

Productinformatie

ISBN
9789464034240 / 978-94-640-3424-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-07-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
196
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Hij bukte om in de schaduw van zijn auto verborgen te blijven. Ondanks de beklemmende warmte huiverde Alex. Het kille zweet stond op zijn voorhoofd en het besef van zijn angst verlamde hem. De maan scheen en dat wat vaal licht moest zijn, straalde met de kracht van een kernexplosie door de nacht en maakte elke onopvallende zandkorrel zo helder dat in zijn gedachten zijn aanwezigheid niet lang verborgen kon blijven. Elk beetje aandacht moest wel naar hem leiden. De zandduinen staken scherp af tegen de gitzwarte hemel die eindeloos gesierd was met miljarden flonkerende sterren. Hij hoorde het zware dreigende ronken van de automotor verderop. Stationair stotend braakte het beslist smerige dieselwalmen uit ook al waren ze niet te zien. Een zachte valse wind bracht de verdorven lucht mee en Alex voelde hoe de stank onopzettelijk door zijn longen ingeademd werd. Hij kokhalsde en het innerlijk geluid van die beweging leek wel uitgeschreeuwd te worden in de richting van die figuren die bij de auto verderop zouden horen. Ze zochten zijn sporen en in dit licht waren die ook niet te missen. Brede zandranden die door de druk van zijn half leeggelopen banden opzij waren geduwd in een bijna maagdelijke omgeving van eindeloos zand, opgeworpen tot hoge duinen waar geen enkele vegetatie de moeite had genomen om zijn wortels in te verspreiden.

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Peter op 04-08-2020
Een heel bijzonder en spannend boek.
door Paula Boots op 10-08-2020
Wat een heerlijk boek om te lezen!
Ik werd direct in het verhaal meegetrokken en heb het onafgebroken uitgelezen.
Het las alsof ik naar een film keek. Mede door het frequent gebruik van bijvoeglijke naamwoorden bij bepaalde materie en situaties. Die details maken het heel erg tot de verbeelding sprekend.
Ik heb een zeer avontuurlijke reis door West Afrika ervaren. én tegelijkertijd was ik verrast over de verborgen geheimen, het spirituele deel. Het blijft mysterieus en magisch!
Paula Boots

door Sien op 01-05-2023
Wat een adembenemend boek.... Prachtige natuurbeschrijvingen en diepgaande wijsheden zijn met elkaar verweven, het is alsof je naast Alex, de hoofdpersonage van het boek meewandeld door zijn reis en avonturen heen. Deze mag zeker niet ontbreken in uw boekenkast. Ik kijk uit naar een vervolg....