Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Tippeltje de Mier
Avonturen in het Toverhazelaarbos

Auteur

Yvonne Tempelaar

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Tippeltje de mier is een heel dappere en slimme mier. Hij woont samen met zijn vele vriendjes in het Toverhazelaarbos. Samen beleven ze spannende avonturen en lossen ze vele raadsels op. Ze ontmoeten de meest bijzondere dieren en leren de lezertjes belangrijke lessen.

Over de auteur

Yvonne Tempelaar woont samen met haar man en zoon in Hendrik- Ido-Ambacht. Yvonne begon na het vaststellen van een chronische ziekte, nadat haar zoon drie maanden te vroeg geboren werd en later hoogbegaafd bleek te zijn met het schrijven van colums over haar ervaringen. Yvonne las graag verhaaltjes voor maar nog liever verzon ze ze zelf. Zo is Tippeltje de mier uiteindelijk ontstaan.

Productinformatie

ISBN
9789464034943 / 978-94-640-3494-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
28-08-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
114
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

“Een spreuk om een pukkel te toveren op je billen, of om een konijn te laten mekkeren als een geit. Nee, dat is het ook niet. Misschien deze?” zegt Fladder hoopvol als hij weer een bladzijde omslaat. Een spreuk om een bezem te laten vliegen. “Dit is hem!” roept Fladder opeens. "Dit is de spreuk!”
Zachtjes legt Fladder de bezem op de grond en gaat er, met het boek in zijn vleugels, opzitten. Nu zal ik iedereen eens laten zien dat Fladder niet meer Fladder is, maar Vlieger! denkt hij. En dan spreekt hij de toverspreuk uit…

“Vie va Cool en Vet,
Schiet me door de lucht als een raket.
Rond de maan in al zijn pracht,
Het liefst de hele nacht...!”

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Tal op 15-09-2020
Prachtig boek. Ik las de verhaaltjes al voor via internet. De verhalen zijn mooi gebundeld en heerlijk om voor te lezen.
door ANNELIES op 08-09-2020
Wat een super leuk boek. Leest makkelijk en het is echt een aanrader. Ik gebruik het boek als voorleesboek voor mensen met verstandelijke beperking. Het is makkelijk te snappen voor iedereen heel goed. Hoop dat er nog veel boeken gaan komen.
door Henrike Laning op 28-08-2020
De verhaaltjes over Tippeltje de Mier zijn erg leuk, afwisselend, vrolijk, soms met een serieuze noot en vaak een verstopte wijze les. Het is zeker een aanrader om voor te lezen en om zelf stiekem van te genieten!