Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

HOMESCHOOLING & CORONA
Een dagboek van de stomste juf van Nederland

Auteur

Linda Velde

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (5 reviews )
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Het coronavirus.

Nederland ging, om het virus tegen te houden, in 2020 in intelligente lockdown.
Op 15 maart 2020 kreeg Nederland te horen dat de scholen dicht gingen en dat de ouders zelf thuis het onderwijs moesten verzorgen.

Linda Velde is niet geschikt als juf en heeft dat op komische wijze bijgehouden met elke dag een uitspraak over #homeschooling.

Dit dagboek geeft een terugblik op een pittige en stressvolle tijd, maar wel eentje waar er ook veel gelachen werd. En dat laatste is een belangrijke herinnering die zij samen jou wil blijven koesteren.

Lees, lach en huil mee met de stomste juf van Nederland.

Over de auteur

Als moeder van drie prachtige zonen, waaronder een tweeling, dealt Linda Velde met de dagelijkse perikelen van de typische moderne 30+ vrouw. Ze zoekt strijdlustig en soms wanhopig balans tussen werk, moederschap, het ideaalbeeld in de damesbladen en alle sociale verplichtingen. Haar grote kracht is humor. Het relativeert en het geeft positieve energie, wat ze graag deelt met haar medemens. Over haar leven als moderne moeder blogt zij op internet bij diverse websites en weet ze menig ouder aan het lachen te maken. Haar luchtigheid en pakkende schrijfstijl zorgt er voor dat de lezer even kan ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. In haar boek ‘HOMESCHOOLING & CORONA - Een dagboek van de stomste juf van Nederland,’ geeft ze op beeldende en doeltreffende wijze weer hoe moeilijk het was om tijdens de corona lockdown als ouder thuis onderwijs te verzorgen.

Productinformatie

ISBN
9789464035292 / 978-94-640-3529-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-08-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
74
Formaat
17 x 17 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Vanmiddag op het matje bij HR.
De kinderen hebben geklaagd dat de juf in haar onderbroek loopt.

Reviews (5)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Moeder van twee op 05-09-2020
Zo herkenbaar! Keihard gelachen.
door Jeroen op 05-09-2020
Pijnlijk herkenbaar, super grappig en heerlijk brutaal. Vanaf het voorwoord blauw gelegen van het lachen! Dus deze kun je in één ruk uitlezen. Maar dat is wel zonde, want soms is het leuker om haar humor te doseren. Ook leuk om cadeau te doen trouwens.
door Kim van Deursen op 06-09-2020
Dit boekje laat je schaterlachen! Haar humor is erg aanstekelijk en ze schetst hele herkenbare situaties. Een briljant cadeau voor een mama of de juf!
door Lilian op 10-09-2020
Zo heerlijk open, eerlijk en recht voor zijn raap! Vreselijk herkenbaar! Heb er naast 1 voor mijzelf ook 4 gekocht als leerkracht cadeau. Gaat zonder twijfel fantastisch ontvangen worden.
door Michelle kruger op 10-09-2020
Fantastisch boek heb blauw gelegen van het lachen wat een goede droge humor en veel herkenbare situaties echt een aanrader