Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Welk uitje voor Saar? Zeg het maar!

Auteur

Elise Talsma

Uitvoering
Hardcover
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In een wereld waarin zo veel mogelijk is, kan het erg lastig zijn om keuzes te maken. Als je ergens voor kiest, kies je namelijk ook ergens níet voor. Dit boekje gaat over Saar, voor wie dit misschien wel dubbel geldt. Als een echte avonturier die het liefst zo veel mogelijk leuke dingen meemaakt is het heel moeilijk om tussen twee leuke uitjes te kiezen. Ze probeert beide uitjes tegelijkertijd om niet te hoeven kiezen, maar of ze daar echt een leukere verjaardag door heeft gekregen...

Over de auteur

Over de auteur
Elise Talsma (1994) is een Groningse uit Amsterdam. In haar werk op de kinderafdeling wordt ze dagelijks geïnspireerd door de belevingswereld van kinderen. Vaak lossen kinderen met humor en fantasie problemen op, iets waar volwassenen veel van kunnen leren. Het leek haar leuk hier een boek over te schrijven en tot leven te laten komen door vrolijke illustraties.

Over de illustrator
Dely Vossers (1991) is een creatieve denker uit de mooie Achterhoek. Als interieurarchitect en ontwerper vertaalt zij ideeën en concepten naar het visuele. Met deze visualisaties hoopt zij de ontvanger te bereiken en emotie teweeg te brengen. De tekst voor dit boek sprak zo tot haar verbeelding, dat zij deze dan ook met alle plezier vertaalde naar kleurrijke illustraties met humoristische details.

Productinformatie

ISBN
9789464035322 / 978-94-640-3532-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-08-2020
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 6 jaar

Uitvoering
Hardcover
Pagina's
42
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

De dierentuin lijkt Saar leuk. Met giraffes zó hoog en olifanten zó groot. En een lekker ijsje! Ja, de dierentuin lijkt Saar wel wat.
Maar een pretpark lijkt Saar ook leuk. Met zweefmolens zó hoog en achtbanen zó groot. En een lekkere suikerspin! Ja, het pretpark lijkt Saar ook wel wat.
Ze gaat gauw naar mama en vertelt wat ze bedacht heeft. “Dierentuin en pretpark zijn allebei leuk Saar. Jij bent de jarige. Kies maar welke het wordt, dan gaan we er morgen naartoe!”

’s Avonds ligt Saar in haar bed. Morgen is al de grote dag! Maar wat moet ze nou kiezen? De dierentuin, het pretpark, het pretpark, de dierentuin… Ze vindt allebei de uitjes even leuk. Maar als ze naar de dierentuin gaat, kan ze niet naar het pretpark en als ze naar het pretpark gaat, kan ze niet naar de dierentuin. Kon ze maar naar allebei tegelijk! Saars ogen vallen dicht...

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Mariël op 16-10-2020
Onze dochter vond dit een heel leuk boek! Vooral de giraf die om de zweefmolen gedraaid was viel erg in de smaak. Leuk boekje over keuzes maken, welk kind vindt dat nou niet moeilijk?!
door Marine op 14-09-2020
Ik vond dit boekje geweldig. De tekeningen zijn heel gaaf en past precies goed met de kinderen. Het verhaal is ook heel leuk en wat anders. Een perfect cadeautje voor alle kindjes!