Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Negen, een nieuw licht

Auteur

Nikki van Well

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

‘Wanneer het duister wordt verlicht, zal vrede terugkeren naar Harmony’

Lucy is 16 jaar oud als ze ontdekt dat ze voorbestemd is om een van de negen koninginnen te worden van een magisch land, genaamd Harmony. Als ze op een magische wijze met haar klas op Harmony belandt, moet Lucy alles op alles zetten om alles weer terug te krijgen naar hoe het was. Terwijl ze bezig is, blijken er nog meer gevaren verborgen te liggen in de schaduwen.


Over de auteur

Nikki begon met een valse start aan haar leven. Ruim zeven jaren heeft zij gevochten om van haar fysieke ongemakken en bijbehorende demonen af te komen. Mede hierdoor heeft zij zich min of meer op eigen kracht moeten ontwikkelen. Vanuit haar intrinsieke motivatie, de wil om te leren en doelgerichtheid heeft ze zich ontwikkeld tot een veelzijdig en sociaal mens. Het boek, een nieuw licht, is een van haar uitingen hierin. Een vervolg ligt in het verschiet, mogelijk voorzien van eigen tekeningen. Haar zoektocht houdt niet op, en anderen neemt ze hierbij graag mee. Ze blijft je verbazen…

Productinformatie

ISBN
9789464035667 / 978-94-640-3566-7
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
18-09-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
96
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Er klonk een luide knal en de ramen van het grote kasteel braken in stukken. Geschrokken keek Ted naar het gebroken raam. Er vloog iets uit het raam het park in. Automatisch begon Ted naar het park te rennen en terwijl ze rende, holden steeds meer mensen met haar mee. Ouderen, kinderen, iedereen rende in één richting. De markt was al leeg toen ze daarlangs kwamen.
Uiteindelijk bereikte Ted het park en overal waar ze keek, zag ze huilende mensen. Met een gevoel van angst zocht ze haar weg door de menigte en ze voelde haar tranen opkomen, alsof ze al wist wat ze zou gaan vinden. Daar, in het midden, lag Mia. Op haar gezicht stond de verrassing van haar betovering. Teds tranen stroomden over haar wangen, terwijl ze bij het lichaam ging zitten.
‘Koningin, wat er is gebeurd?’
Iedereen vroeg wat er gebeurd was, maar Ted luisterde niet meer.
‘Mia, nee...’ Ze staarde alleen maar naar het lijk van haar beste vriendin, die haar levend had gemaakt.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek