Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Gevallen koninkrijken

Auteur

Amina Chasayeva

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als kind was er slechts één iemand die Desideria beschermde tegen haar krankzinnige vader, de koning, en dat was haar neef Eshan. Na zijn dood vierde het hele koninkrijk feest uit vreugde voor de verlossing van tirannie. Omdat de volgende troonopvolger Desideria’s klein broertje was, nam haar neef de kroon op zich. Jaren later vertrok Eshan op wereldreis en in zijn afwezigheid beseft Desideria dat een prinses zijn niets voor haar is. Ze is ongelukkig, tot hij op een dag terugkeert. Wat ze niet beseft, is dat hij vijanden met zich meebrengt. Door haar roekeloosheid en ongehoorzaamheid lukt het haar om de koning helemaal tot waanzin te drijven. Voor ze het weet, raakt ze verwikkeld in een web van leugens, affaires, geheimen en magie.

Over de auteur

Amina Chasayeva is een achttienjarig meisje uit België, dat afkomstig is uit Tsjetsjenië. Schrijven is altijd al een passie geweest van haar. Het is een ideale gelegenheid om even te verdwijnen in een andere wereld, alle zorgen achterlatend. Sinds een paar jaar geleden had ze een droom om een boek uit te geven, wat nu is gelukt. Ze haalt inspiratie uit verschillende films, series en natuurlijk uit het dagelijks leven. Naast alleen fantasy, wil ze later eventueel ook andere genres verkennen.

Productinformatie

ISBN
9789464035728 / 978-94-640-3572-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-09-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
150
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Het metalen ding voelde koel tegen mijn vieze huid aan. Ik voelde een straaltje bloed sijpelen uit mijn hals omdat Eshan dichterbij probeerde te komen en Anton dus effectief tegen mijn strot duwde. Ik schoot deze keer echt in paniek. Ik wilde niet mee met hem dus stootte ik zo hard mogelijk mijn achterhoofd tegen zijn gezicht. Het mes viel uit zijn handen en hij deed een paar stappen bij me vandaan. Een halve meter verderop lag de gevallen speer. Ik raapte hem op en sloeg Anton ermee. Het gaf me een gevoel van voldoening voor wat hij me had aangedaan. Dit verdiende hij.
Eshan nam het over door hem op te tillen aan zijn hemd. Hij had een bloedneus.
‘Je raakt niet aan wat van mij is, is dat begrepen?’ schreeuwde hij in zijn gezicht. Het kostte hem moeite om zich in te houden. Ik plaatste een hand op zijn schouder. Als hij hem nu afmaakte, riskeerden we oorlog met Nemroy. Mijn gebaar hielp, want het enige wat Eshan deed was hem een flinke stomp bezorgen in zijn middenrif. Hij werd kortademig, maar na een paar minuten moest het over zijn.
Nu waren Eshans ogen gefixeerd op mij. Met zijn bebloede hand trok hij me mee aan mijn pols. Ik lied een geluidje horen van protest, ze deden pijn. Het kon hem niet schelen. Hij tilde me met gemak op aan mijn middel en plaatste me op zijn paard, mijn twee benen langs één kant. Daarna klom hij er zelf op. Zijn armen omringden me zodat hij het paard kon laten lopen. Zijn bovenlichaam verwarmde mijn rug. Ik hoorde zijn hartslag, ik voelde zijn adem tegen mijn huid door zijn oneven ademhalingen. Hij zat kaarsrecht. Wat stond me te wachten zodra we alleen waren?

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek