Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Maartje Taartje
zoekt haar verloren recepten

Auteur

Loes van de Laar

Uitvoering
Hardcover
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
23 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als Maartje Taartje wil gaan bakken kan ze nergens haar recepten vinden. Dus gaat ze op zoek naar haar recepten. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze verschillende mensen, dieren en bijzondere wezentjes.
Durf jij Maartje Taartje mee te helpen met zoeken? En wie weet deelt ze als beloning haar magische recepten met jou!


Over de auteur

Loes van de Laar woont met haar vriend, twee dochters en hond Dex in Aarle-Rixtel. Naast haar werk in de zorg is ze graag creatief bezig. Zowel met papier en schaar als met woorden. Loes vindt het heerlijk om te dagdromen. En tijdens die dagdromen komen er allerlei figuurtjes in haar dromen. Deze figuurtjes vertellen Loes de leukste en gekste verhaaltjes waarin alles kan. Enkele verhaaltjes heeft Loes nu opgeschreven zodat zowel kinderen als volwassenen met haar mee kunnen dagdromen.

Annemarie Hagelaar woont samen met haar vriend en zoon in Helmond. Ze geniet van haar werkzaamheden in het basisonderwijs. Daarnaast heeft Annemarie een eigen bedrijfje onder de naam Happy h-art waarmee ze haar missie om wat liefde, geluk en blijdschap te verspreiden vormgeeft. Ze laat zich graag inspireren door de natuur door alle seizoenen heen, de wind en de mensen en kinderen om zich heen om kleurige fantasierijke en liefdevolle schilderingen te maken.

Productinformatie

ISBN
9789464036121 / 978-94-640-3612-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
02-10-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Hardcover
Pagina's
76
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Op de bladzijde hiernaast staat een meisje. Dit meisje heet Maartje Taartje. Maartje Taartje heeft bruine haren en een jurkje aan. Het is niet zomaar een jurkje, kijk maar eens goed. Zie je dat? Ja, goed zo! Op haar jurkje staan allemaal taartjes en koekjes. En wat zie je in haar linkerhand? Wow, jij bent goed! Een blauwe beslagkom met sterren. Maartje heeft niet zomaar een beslagkom, het is een magische beslagkom. Deze kan verschillende soorten magisch beslag maken, let maar goed op.

Alleen heeft Maartje een probleem: ze is haar bakrecepten kwijtgeraakt. Vanochtend wilde ze gaan bakken, maar tot haar grote verbazing kon ze haar recepten nergens vinden. Ze heeft overal al gezocht, in alle laatjes, kastjes, de prullenbak en zelfs onder de kussens van haar bank. Nergens kon Maartje Taartje haar recepten terug vinden.

Wil jij haar meehelpen met het zoeken naar haar kwijtgeraakte recepten?

Ja! Wat fijn dat je mee doet. Heel erg bedankt! Als dank zal Maartje haar magische recepten delen met jou! Zodat ook jij de meest heerlijke koekjes en taarten kan bakken, net als zij.

Gezellig. Daar gaan we dan!

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Diana op 12-05-2024
Kei leuk boek om te lezen en er staan ook leuke lekkere recepten in.
Heerlijk samen bakken met de kleinkinderen.......
door Andrea op 06-12-2020
Wat een leuk boek! Mijn dochter van 4 kreeg het gisteren van Sinterklaas. Het is steeds een kort verhaal en daarna een recept. Wij zijn om half 9 al zandkoekjes aan het bakken, het recept bij hoofdstuk 2. We hadden geen smarties in huis voor het recept van hoofdstuk 1.
Mijn dochter en ik zijn erg enthousiast!
Hopelijk gaan er meer boeken volgen!