Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Iets meer over mij, iets meer voor jou
Ervaringen uit het leven van een twintiger

Auteur

Yara Gardien

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Iets meer over jou, iets meer voor mij is een boek met ervaringen uit het leven van Yara Gardien. Een twintiger die haar ervaringen met jou wil delen. Naast ervaringen geeft Yara de lezer ook tips mee zodat de lezer hier thuis mee aan de slag kan. Wat met name het boek kenmerkt zijn de positieve, krachtige en wijze woorden die Yara aan de lezer wil meegeven.

Over de auteur

Yara Gardien (1993) uit Arnhem is met schrijven begonnen tijdens de corona tijd. Door de ruimte en tijd die ze had om het boek te schrijven, heeft ze haar creatieve kant weer herontdekt en is begonnen met schrijven. Naast dat het voor haar altijd een droom was om een boek te schrijven wil ze met haar boek de lezer iets meegeven. Dit boek vertelt iets meer over mij, iets meer voor jou.

Productinformatie

ISBN
9789464036381 / 978-94-640-3638-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-10-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
52
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Jij bent ook maar een mens

Je mag fouten maken
Nou, dit is vooral een mantra die ik mezelf steeds moet voorhouden, want ook ik ben perfectionistisch zoals vele anderen. Dat betekent voor de mensen die dit herkennen: het stellen van hoge verwachtingen aan jezelf waarin fouten maken niet in het lijstje staat.
Bij veranderingen, zoals beginnen aan een nieuwe baan, voel ik het perfectionisme alweer omhoog komen. Ik wil alles in één dag kunnen en leren en ik wil alles van mezelf laten zien. Vooral dat stuk - alles in één dag kunnen - is erg onrealistisch en een te hoge verwachting. Door dit perfectionisme kan ik hierin doorschieten. Wanneer ik dit opmerk (inmiddels weet ik hoe het werkt bij mij) zeg ik tegen mezelf: “Niemand verwacht van jou dat je dit nu moet kunnen dus laat het los”.

De tip die ik jou mee wil geven:
Niemand is perfect, ook jij niet en fouten maken hoort erbij. Het is een soort onderdeel van je takenpakket als mens. Ik wil je meegeven dat je fouten mag maken en dat je door fouten te maken juist weer kan leren! Hopelijk helpt deze tip je om even weer bewust te zijn van het feit dat het niet erg is om fouten te maken.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek