Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De verborgen Harmonie
Een bijzondere reis

Auteur

Els Janssens

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De Harmonie, die moet zorgen voor de goede gang van zaken op aarde, is verdwenen. Wat nu? De wereld kan niet zonder Harmonie. Eefje wordt uitgekozen door Sterke Aardwortel om op onderzoek uit te gaan. Ze krijgt daarbij de hulp van Maneschijn. Het klikt goed tussen deze twee en ze worden de beste maatjes.
Voor deze vreemde opdracht moeten ze naar de tweede wereld reizen. Wat gaan ze aantreffen in deze nieuwe omgeving vol onbekende wezens en fabeldieren? Krijgen ze hulp of worden ze geweerd in een samenleving waar ze niet thuishoren? Welke gevaren moeten ze overwinnen? Gaan ze slagen in hun opdracht of worden ze verslagen?

Over de auteur

Na een heel leven boeken verslonden te hebben en vertoefd te hebben in de fantasiewereld van ontelbare schrijvers, beseft Els Janssens dat een fascinerend oord tot nu toe onontdekt gebleven is. Nu wil zij de lezers uitnodigen om samen met haar dit gebied te gaan verkennen en kennis te maken met een nieuw stukje universum.
Nu Els eindelijk gekozen heeft voor het auteursbestaan, kan ze de fantasie rijkelijk uit haar pen laten vloeien.

Productinformatie

ISBN
9789464036787 / 978-94-640-3678-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-10-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
206
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Toen een natte neus zijn ponyneus, die bedekt was met geronnen bloed, beroerde, kwam hij terug tot zijn positieven om onmiddellijk daarna te beseffen dat hij oog in oog stond met een draak. Maneschijn verstijfde van schrik en ging ervan uit dat zijn laatste uur geslagen was. Had hij toch maar eerst nagedacht alvorens in zijn eentje af te dalen in een verborgen, geheime gang. Niemand zou hem kunnen helpen want niemand wist immers waar hij was. Hij kneep zijn ogen stijf dicht om niet geconfronteerd te worden met zijn boosdoener. Weg was al zijn dapperheid. Hij voelde zich klein, dom en ontzettend bang.
Maar hetgeen hij verwachtte bleef uit. In plaats daarvan beroerde de natte neus de zijn opnieuw en hoorde hij een lieve stem zeggen: "Sorry Maneschijn, dat ik je heb pijn gedaan, dat was echt niet mijn bedoeling. In mijn spannende dromen sla ik soms met mijn staart om de belagers weg te jagen. Dat kan ik enkel in mijn dromen, want hier in deze donkere, saaie grot valt niets te beleven. Laat me je een helende drakenzoen geven, dan zal je wond weer vlug genezen zijn."
Maneschijn voelde een vlinderlichte aanraking op zijn bles en de pijn begon onmiddellijk weg te trekken. Hij durfde nu ook weer zijn ogen te openen en ontmoette de lieve blik van Dramiga.
"Hallo mijn vriend, Ik ben Dramiga. Wat ben ik blij om je te ontmoeten. Ik zit hier al een tijdje alleen en eenzaam in deze grot. Je kan niet geloven hoeveel deugd het me doet om eindelijk weer een levend wezen te zien. Spijtig dat ik niet kan vuurspuwen van pure vreugde, maar dat zou je zeker niet op prijs stellen.
Maneschijn zag dat de draak met een ketting rond haar nek vastgemaakt was aan een ijzeren ring in de rotswand, die haar weinig bewegingsruimte liet.
"Word je hier gevangengehouden Dramiga?" vroeg Maneschijn. "Hoe draakonterend."

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek