Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

SinterSanne
"We vinden dat je oud genoeg bent om het te weten."

Auteur

Kevin Jansen

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Sanne krijgt het grote geheim van Sinterklaas te horen, maar vindt het allemaal maar idioot. Samen met opa Silvester en haar vrienden vertrekt ze naar Spanje en met opa als nieuwe Sinterklaas en allerlei nieuwe vrienden gaat alles volgens plan. Aan een aantal dingen hebben ze alleen niet gedacht. Hoe zorg je dat een dak heel blijft als je er met een paard overheen loopt en hoe kom je aan cadeaus zonder ze te stelen? Een klopjacht door de politie volgt en op pakjesavond dreigt het allemaal vreselijk mis te gaan…

Over de auteur

Kevin Jansen woont in Uden, geeft les op een basisschool en speelt mee in verschillende theatervoorstellingen bij een toneelvereniging aan de bosrand van Uden.
Al vanuit zijn jongere jaren is Kevin gefascineerd door het Sinterklaasverhaal en sinds een aantal jaren speelt hij met veel plezier Hoofdpiet in kleine Sinterklaasvoorstellingen. In combinatie met zijn liefde voor schrijven is een Sinterklaasverhaal geboren.

Door het hele verhaal heen vindt de lezer verwijzingen naar het leven van Kevin. Zijn vrienden, de toneelvereniging en verschillende plekken uit Uden passeren (onder andere naam) de revue. Zelfs hijzelf is in het boek te vinden als ‘de lange’.

Productinformatie

ISBN
9789464036879 / 978-94-640-3687-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-10-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
130
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

“Nee! Nee! Nee!” roep ik terwijl ik stampend de trap opren. “Dat kan niet! Het is niet waar!”. Ik smijt mijn slaapkamerdeur dicht, spring op bed en duik diep onder mijn dekens. Zachtjes begin ik te snikken. Ik wil nooit meer onder mijn dekens uitkomen. Voorzichtig wordt er op mijn deur geklopt. “Sanne?” hoor ik voorzichtig aan de andere kant, “mag ik binnenkomen?” Voordat ik antwoord, staat mama al in de kamer. Ze gaat naast me zitten op het bed voel ik. Ze zegt niets. Ze zit daar alleen maar. Wat ontzettend stom dit! Zeg dan wat. Zeg dat het een grapje was. Zeg dat ik in december weer naar beneden moet gaan om te kijken wat er weer allemaal in de hal op me staat te wachten. Zeg me dat ik vol spanning liedjes mag zingen bij mijn schoenen voor het slapen gaan! “Is het waar?” vraag ik na een lange stilte boos. “Het is waar, Sanne. We vinden dat je oud genoeg bent om het te weten.”

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek