Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Tinus de kameel
Wandel jij met hem mee door de bergen?

Auteur

Lizanne Nijssen

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

“We gaan wandelen in de bergen!”
Wanneer deze woorden uit de mond van een ouder komen, zal menig kind niet direct enthousiast zijn. Maar na het lezen van dit boek, zullen veel kinderen vol enthousiasme de wandelschoenen onderbinden en ontdekken wat de bergen voor hen in petto hebben. Met het avontuurlijke verhaal van Tinus de kameel worden ze meegenomen door de verschillende vegetatiezones van een berggebied en zien ze dat er overal wel iets te leren en beleven valt. De bijgevoegde opdrachten zal hen zeker warm maken voor het moois dat de natuur allemaal te bieden heeft. Van het vinden van een eigen gelukssteen tot een heuse dennenappelspeurtocht; Tinus de kameel laat zien dat een bergwandeling zeker niet saai is!

Over de auteur

Lizanne Nijssen (1987) is opgegroeid in Geldrop maar is met regelmaat in de Oostenrijkse Alpen te vinden. Na de studie voor biologiedocente is ze gestart met een opleiding tot bergwandelgids. Het viel haar op dat er weinig materiaal beschikbaar was om het bergwandelen voor kinderen aantrekkelijker en leerzaam te maken. Hierdoor raakte ze geïnspireerd om een verhaal te schrijven die ze kan gebruiken tijdens haar wandeltochten.

Productinformatie

ISBN
9789464037036 / 978-94-640-3703-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-11-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
44
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

“Zeg, weet u misschien waar ik een steenbok kan vinden? Ik wil graag deze berg beklimmen en ik heb gehoord dat steenbokken daarin de allerbeste zijn.”
De koe moest zich inhouden om niet te lachen, ze vond het maar een raar idee, maar wilde niet gemeen zijn tegen de kameel.
“Steenbokken wonen een stuk hoger. Ik ben er nog nooit geweest, maar ik weet wel welke weg je moet volgen. Ik zal het je vertellen, maar dan wil ik wel dat je iets voor me doet.”

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek