Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Kind van de Maan, de ondode krijgers

Auteur

Fleur Koeman

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

“Ik kwam er wel. Alles wat ik moest doorstaan lukte me. Een dag geen eten? Geen probleem. Geen slaapplek? Geen probleem. Ik wist alleen niet dat op mijn zestiende verjaardag alles zo anders zou worden. Zo veel gevaarlijker.”

Drie kinderen, een godenkind, een nimf en een sater dalen af naar het land van de doden om de helm van Hades terug te vinden. Onderweg komen ze erachter dat een gekwelde ziel het heeft gestolen en de goden wil overnemen. De drie moeten hem stoppen. Gaat dit ze lukken of zorgen hun verschillen ervoor dat ze ten onder gaan?

Genrewinnaar
boek●goud 2020

Over de auteur

Fleur Koeman is een vijftienjarige, vlotte havo 4 leerlinge die veel van schrijven houdt. Ze is al op jonge leeftijd begonnen met verhalen schrijven. Nu ze ouder is heeft ze haar hobby, het schrijven, gecombineerd met haar interesse in de Griekse mythologie.
Kind van de Maan is het eerste deel van een reeks van drie boeken die ze momenteel nog aan het schrijven is.

Productinformatie

ISBN
9789464037159 / 978-94-640-3715-9
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
06-11-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
186
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Sommige kinderen zijn geboren om te vechten

Het is niet dat ze dapper zijn vanaf het begin, het is niet dat ze sterk zijn vanaf het begin. Het is dat de goden, dat het universum iemand uitkiest, dat zijn of haar kind ichoor in hun bloed zal hebben. Het kind zal getest worden, op vele manieren. Oordeel op oordeel zal over ze geveld worden, ze zullen worden gebroken en beschadigd op vele manieren.

Maar dit kind is geboren om te vechten. Misschien is het niet het leven dat ze gekozen zou hebben. Misschien zou ze graag een keer rusten. Maar ze is geboren om te vechten. Het is wat ze weet. Het is wat ze het beste kan. Het is álles wat ze kan.

Niet veel kinderen zijn geboren om te vechten, maar sommige kinderen wel.

Ik wel.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Olivia op 19-12-2020
Het boek was echt geweldig! Ik heb veel geleerd over de Griekse mythologie en het verhaal was ook heel leuk. Het einde was best irritant omdat ik wou doorlezen. Als er een vervolg komt ga ik hem zeker kopen!