Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De wekelijkse avonturen van Tommie de Teckel
De eerste zes maanden van Tommie bij zijn baasje en vrouwtje

Auteur

Inge van Honk

Uitvoering
Paperback
Genre
Dieren
Reviews
4,9 / 5 (10 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Tommie verlaat het nest. Hij gaat gedurende de eerste zes maanden op ontdekking. Wat hij beleefd en ontdekt is ontroerend en hilarisch. Lees hier het jonge puppy leven, gezien door de ogen van teckel Tommie.

Over de auteur

Inge van Honk (1975) is opgegroeid in Zeeuws Vlaanderen bij haar ouders, zus en hond, teckel Pluto. Eenmaal op haar zelf wonend wilde ze graag weer een teckel. Het werden er twee, Poemel en Joris. Na het overlijden van deze twee besloten zij en haar man geen hond meer te nemen. Dat besluit hebben ze twee maanden volgehouden. Toen zijn ze toch weer opzoek gegaan naar een teckel. Dit is Tommie geworden. Ze deelde zijn wekelijkse belevenissen met vrienden en familie. Die vonden de verhalen zo leuk dat ze op hun aandringen besloot de verhalen met een groter publiek te delen. Zo kan iedereen zich inleven wat Tommie ziet, doet en ervaart in zijn jonge honden leven.

Productinformatie

ISBN
9789464310481 / 978-94-643-1048-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
22-01-2021
Taal
Nederlands

Genre
Dieren

Uitvoering
Paperback
Pagina's
68
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Ik ben later deze week nog een keer naar het speelveld geweest en heb daar iets gedaan wat een beetje stout was, ik heb tegen een mevrouw haar been gepiest, tja ik was een beetje in de war, ze stond daar zo stil. Ik twijfelde of het een boom of mens was. Voor ik het wist gooide ik met sierlijke swing mijn achterpootje in de lucht om mijn plasje de vrije loop te laten gaan tegen haar been en schoen. Toen pas had ik door dat het dus geen boom was.

Reviews (10)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Gerrie op 26-01-2021
Geweldig leuk boek ik kan niet wachten op deel 2. De kleinkinderen vinden het ook erg leuk die vertel ik elke keer een verhaaltje eruit.
door Esther op 29-01-2021
Een super leuk boek. Je bent na ieder kort verhaaltje benieuwd naar het volgende avontuur. Leuknomaan kinderen voor te lezen maar ook zeker leuk voor als je.wilt weten wat je kan meemaken als je een hondje wilt aanschaffen. Grappig verteld
door Annemarie op 01-02-2021
Leuk, lief en grappig boek. Hoop nog lang van Tommie te horen!
door Marian op 01-02-2021
Ik heb het boek gelezen met een heerlijk en lachend gevoel. Jammer dat het zo vlug uit was.
Hoop dat er nog gauw een vervolg komt over het nieuwe broertje van Tommie
door Tiny op 02-02-2021
Ik heb genoten van de avonturen van Tommie! Als teckeleigenaar heel herkenbaar. Het is vlot en lekker leesbaar geschreven met veel humor. Helaas veel te snel uit.
door Aaron op 02-02-2021
Leuk boek om te lezen ook voor mensen met dyslexie. Het is ook leuk voor kinderen.
Echt een geweldig boek. Ik hoop dat er snel een deel 2 komt.
door Mees op 02-02-2021
Een geweldig boek over de ervaringen van Tommie geschreven vanuit hemzelf door een veteraan.
door Elles op 02-02-2021
Het boek is met veel humor geschreven. Leuk om zelf te lezen of voor te lezen. We kijken uit naar deel 2
door Hanny op 02-02-2021
Het boek van Tommie is voorzien van superleuke teckel-verhalen, vanaf het moment dat hij thuis is gekomen in een warme mand bij Inge en Jeroen. Tommie haalt al vanaf zijn puppytijd echte Teckelstreken uit waar je heerlijk om kan lachen (hoewel misschien zijn vrouwtje niet altijd, haha). Dus elk kort verhaaltje blijft spannend met wat voor streken hij nu weer uithaalt.
door Charmain op 02-02-2021
Het is echt een geweldig boek. Je bent na elk verhaal weer benieuwd naar Tommie's volgende avontuur. Leuk voor volwassenen maar ook voor kinderen om voor te lezen. Ik hoop zeker op een vervolg zodat we Tommie's avonturen kunnen blijven volgen.