Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Eigenlijk zijn wij best lief
kijkje in de peuterspeelzaal

Auteur

Marion Kozijn

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit boek gunt u een kijkje in de peuterspeelzaal. Vertederende, vrolijke en ontroerende verhaaltjes over praten en spelen met elkaar, verliefd zijn en vriendschappen. Het hartverscheurende verdriet als mamma weggaat, lekker vies mogen worden en ook over ruzie maken op zijn tijd. Medische ongemakken, voorlezen en Sinterklaas.
Kortom de wereld in het klein!

Over de auteur

Dit is het tweede boekje van Marion Kozijn (1951) over de peuters op de peuterspeelzaal, waar zij ruim 33 jaar als peuterleidster werkzaam is geweest. Zij heeft een scherp oog en kijkt ook met de nodige humor naar haar eigen functioneren. Zij heeft 9 jaar maandelijks een column gehad in de Kinderopvang, een vakblad voor mensen werkzaam in de kinderopvang en schreef daarna regelmatig op de site van dat blad. In dit boek zijn veel van deze verhaaltjes gebundeld.

Productinformatie

ISBN
9789464310597 / 978-94-643-1059-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
19-02-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
74
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Ik denk dat Pepijn en ik niet op dezelfde golflengte zitten dus vraag ik een beetje schaapachtig: ”In de kerk?” In de kerk, hij weet het zeker. Hij sjort de roze vleugels op zijn rug in de juiste stand, kijkt mij vanonder de politiepet zelfverzekerd aan en wipt het roze slippertje met het hakje op en neer. Hij heeft de slippertjes aan zijn verkeerde voeten. Bananen voeten. Hij ziet er schitterend uit onze kerkganger. “Een zwembad in de kerk?” Is het doopvont zo groot tegenwoordig?

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek