Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

52 Zonnestralen
Voor iedere week een verhaaltje uit het leven

Auteur

Dorien Daenen-Kok

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Door middel van verhalen, anekdotes en gedichten brengt Dorien keer op keer een zonnestraal over aan de lezers. In deze korte fragmenten toont zij haar dankbaarheid naar het leven en de mensen om haar heen, wat ontzettend inspirerend is om te lezen! In het leven van alledag vergeten we soms stil te staan bij kleine dingen, waar zij de lezer zonder oordeel op wijst. Ze toont daarbij ook haar eigen valkuilen en hoe zij leert van anderen. Door haar verhalen af te wisselen met gedichten heeft zij een originele bundel op papier weten te zetten die iedere lezer op een eigen manier zal raken.

Over de auteur

"52 Zonnestralen" is het eerste boek van Dorien Daenen-Kok (1970), getrouwd en moeder van 3 kinderen. Na verschillende banen in de zorg werkt zij nu parttime in de Geestelijke Gezondheidszorg.
Geboren en getogen in een dorp onder de rook van Zwolle. Ze heeft altijd graag geschreven en zo ontstonden er verhalen, anekdotes en gedichten op papier.
Dorien heeft een eigen, unieke en zeer inspirerende manier van schrijven. Zo kan zij de lezer meenemen in haar verhalen, anekdotes en gedichten waarin haar eerlijkheid en kwetsbaarheid bewonderenswaardig zijn.
 

Productinformatie

ISBN
9789464311143 / 978-94-643-1114-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-03-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
82
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Bij het koude dompelbad zit een wat oudere man. Ik schat hem eind zestig. Hij lijkt relaxed. Zijn vrouw komt aangelopen en ik zie dat ze een ouderwetse badjas draagt met van die kleine knoopjes. De badjas is ook nog eens felroze. Zelfs als je het niet wilt zien, zie je het! Terwijl ik voor mijn laatste onderdompeling in het koude bad wil gaan, zie ik de mevrouw in de roze badjas voorover vallen, met haar hoofd op de stenen plavuizen. Ik kijk verschrikt naar de vrouw en dan naar haar man. Vreemd. Hij blijft schijnbaar relaxed zitten, maar begint dan te schreeuwen. Ik snel naar mevrouw toe, evenals enkele andere mensen. Iemand roept: 'Heeft een van jullie EHBO?'

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Gerrit Visser op 28-02-2022
Mooi, inspirerend, ontroerend. Spiegel ook voor mijn eigen leven. Soms confronterend naar jezelf. Een aanrader.