Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het Geheim van de McCoys
Volle maan - Hoe een meisje tussen weerwolven overleeft

Auteur

Indy Kogelman

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Na de traumatische gebeurtenissen in Nederland verhuisde Rose McCoy naar haar familie in Amerika waar ze erachter kwam dat haar ouders haar hele leven tegen haar hebben gelogen. Nu denkt ze eindelijk rust te hebben, haar vrienden uit Nederland komen op bezoek en samen beleven ze veel leuke dingen. Alles neemt een donkere wending, zodra er een oude vriend van Rose opduikt in haar keuken. De vriend blijkt een vampier te zijn die een deal heeft gesloten met de Hill familie, de aartsvijanden van de McCoys. De deal kan alleen niet worden nagekomen, wanneer Rose door een tragisch ongeluk in een coma belandt.

Over de auteur

Indy Kogelman is geboren op 31 oktober 2003. Ze woont met haar ouders en broertje in Dedemsvaart. Op de basisschool was ze al bezig met kleine verhaaltjes schrijven. Op veertienjarige leeftijd heeft ze haar eerste echte verhaal geschreven. Haar creativiteit heeft ze van haar oma, waarmee ze vaak schildert, tekent en boetseert, maar schrijven blijft toch haar grootste passie.

Productinformatie

ISBN
9789464311457 / 978-94-643-1145-7
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
12-03-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
154
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Hijgend ren ik door het duistere bos. Achter me hoor ik een schrille schreeuw, waardoor ik harder ren. Bloed bedekt mijn armen en handen en tranen stromen over mijn wangen. Het voelt alsof mijn, met modder bedekte, voeten zijn bevroren en de scherpe takjes op de grond snijden langs mijn enkels. Ik kijk paniekerig achter me en zie dat het wezen steeds dichterbij komt. Ik kijk voor me en opeens ren ik bijna een ravijn in. Ik druk mijn hakken in de grond in de hoop dat ik stop, maar mijn voet blijft haken achter een tak en ik val naar voren. Ik schraap mijn knie aan de rand van het ravijn en gil wanneer ik naar beneden val. Ik kijk naar beneden en zie dat de harde stenen grond verandert in water. Hard raakt mijn lichaam het water en zink ik naar het diepe donkere gedeelte. Paniekerig beweeg ik mijn benen en armen, maar ik kom niet omhoog. Ik zak steeds verder en verder. Mijn lucht raakt op en ik word langzaam duizeliger. Ik zie allemaal zwarte vlekken en dan-
Ik schrik wakker en schiet happend naar adem overeind. Hijgend kijk ik naar mijn armen en handen. Ik voel aan mijn gezicht en kijk om me heen. Ik zucht opgelucht. Het was maar een droom.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek