Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Verwerking na een crisis of trauma
(Ver)werkboek

Auteur

Jolanda Krikken- van Drongelen

Uitvoering
Wire-o
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

We leren niet als kind dat het belangrijk is om een trauma of crisis te verwerken. Toch is dit belangrijk omdat het anders een negatieve invloed op je leven heeft. Dit boekje neemt je mee om alleen of samen hiermee aan de slag gaan.

Over de auteur

Jolanda Krikken (1959) heeft als kind al de behoefte gehad er voor mensen te willen zijn. Als verpleegkundige, verpleegkundig docent, pastoraalwerker, trainer, coach en mediator heeft ze veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen. In haar
dagelijks leven heeft ze zelf flinke tegenslagen te verwerken gehad. Lees wat voor parels zij heeft gevonden in haar leven zodat jij je voordeel ermee kan doen.

Productinformatie

ISBN
9789464311709 / 978-94-643-1170-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-05-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Wire-O
Pagina's
74
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Dit boek is geschreven vanuit mijn eigen ervaringen in het omgaan met trauma’s en verwerking, dus vanuit de visie van een ervaringsdeskundige. Het doel van dit boek is om mijn ervaringen in het verwerken van trauma’s met je te delen en zo bij te dragen aan je verwerkingsproces tijdens traumaverwerking.

Ter ondersteuning zijn onderdelen van dit boek als werkboek ingedeeld. Hierin word je begeleid om stapsgewijs elkaar binnen een groep mensen die hetzelfde hebben ervaren – of die een ander, eigen trauma hebben – te helpen traumatische ervaringen te verwerken.

Tijdens een crisisperiode zoals de coronapandemie hebben veel mensen traumatische ervaringen opgedaan. Als gevolg hiervan is er veel behoefte aan
ondersteuning bij de verwerking. In de praktijk blijkt dat de hulpvraag groter is dan het aantal professionals.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek