Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het Magiehuis

Auteur

Elien Bussé

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De veertienjarige Lia leidt een heel gewoon leven, maar als ze na de eerste schooldag terug thuiskomt is ze alleen. Hier maakt ze gebruik van en begint in de kamer van haar zus rond te neuzen. Ze vindt een heleboel rommel en… een adoptieformulier! Ze ontdekt dat ze geadopteerd is en wil haar biologische ouders opzoeken. Maar haar ouders verbieden dat. Dus gaat ze alleen op zoek. Ze belandt in het bos en ontdekt een klein huisje. Het is echter geen gewoon huisje, er is iets magisch. Zou dit iets met haar biologische ouders te maken hebben? En zou ze te weten komen wie (of misschien wel wat) ze echt is…

Over de auteur

Elien Bussé is opgegroeid in Aarschot (Vlaams-Brabant, België) en geboren in 2006. Ze heeft een rijke fantasie en verzon al op jonge leeftijd verhaaltjes. Met haar eerste boek “Het magiehuis” maakt ze op 15-jarige leeftijd haar debuut als schrijfster van fantasieboeken voor de jeugd.

Productinformatie

ISBN
9789464311716 / 978-94-643-1171-6
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
19-03-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
114
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Het ijskoude water slokte me op. Mijn ogen hield ik stijf dicht en ik zwom naar boven. Ik snakte naar lucht en werd door de stroming meegetrokken. Eerst probeerde ik nog tegen te pruttelen, maar dat was zinloos. Ik probeerde wat te zwemmen, maar een reusachtige golf sleurde me naar beneden. De rivier trok me mee en ik kon me amper nog oriënteren. Paniek trof me. Ik probeerde naar boven te zwemmen. Ineens voelde ik een scherpe steen of rots langs mijn been schrapen. Ik schreeuwde van de pijn en kreeg een hele slok water binnen. Het water brandde in mijn longen en in mijn borstkas kreeg ik een pijnlijk, brandend en snijdend gevoel. Met mijn pijnlijke been probeerde ik terug naar boven te zwemmen. Boven snakte ik naar adem. De stroming trok me weer verder.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek