Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Onze Magische Levens

Auteur

Amy Philippo

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De verhalen in Onze Magische Levens gaan over verschillende jongeren in hun eigen werelden die allemaal moeten leren omgaan met problemen op hun eigen manier. Soms is de slechterik iemand anders, maar soms zijn zij het zelf. Er is een fantasy-draai aan gegeven die de verhalen drieduizend keer leuker maken om te lezen. Elk detail in het verhaal is zorgvuldig uitgedacht en heeft zijn eigen bijdrage aan de unieke sfeer die de verhalen creëren. Vaak zul je je kunnen inleven in de gedachtes van de hoofdpersonages. Ondanks dat elk verhaal apart geschreven is, zijn ze onmiskenbaar met elkaar verbonden.

Over de auteur

Amy Philippo komt uit Alkmaar en droomde altijd al van schrijven. Op jonge leeftijd bedacht zij al hele verhalen met haar levendige fantasie. Amy is een doorzetter die niet opgeeft als ze een doel voor ogen heeft. Dankzij haar broertjes en zusjes is ze geduldig opgegroeid met veel passie en liefde. De bron van haar inspiratie zijn de vele dingen die ze tot nu toe meegemaakt heeft en de levenslessen die ze heeft geleerd. Amy weet hoe belangrijk vrienden en familie zijn en daarom spelen die een grote rol in de verhalen die ze schrijft.

Productinformatie

ISBN
9789464311785 / 978-94-643-1178-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-03-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
86
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Er woonde ooit een klein meisje in een gelukkig dorp, maar ze deed iets verschrikkelijks, wat zelfs de goden niet konden accepteren. De goden verbanden haar naar het Oneindige Woud om haar te leren over haar misdaden en zonden. Ze namen al haar kennis van haar af en lieten haar niet eens haar eigen naam houden. Het Oneindige Woud is geen veilige plek. Na zonsondergang kruipen wezens van de dood en ellende uit de schaduwen om alles te verslinden wat in hun pad komt. Ze werd wakker, haar hoofd bonsde en ze had een grote, gapende wond op haar onderarm. Haar jurk was gescheurd en doorweekt met het bloed dat uit haar arm sijpelde. Het enige dat ze zag was het langzaam verdwijnende licht van de ondergaande zon. De bomen werden donkerder met de minuut en het meisje wist instinctief dat als ze wilde blijven leven, ze moest gaan rennen en zoeken naar een veilige plek. Maar waar was ze? Wie was ze? Waarom was ze hier? Ze stond op en begon te rennen, wegduikend voor de takken die haar in haar gezicht sloegen. Het brandde in haar gezicht, maar ze wist dat als ze nu zou stoppen, ze niet meer de energie zou hebben om weer te rennen. Ze viel meerdere keren, maar elke keer kwam ze weer omhoog en rende eindeloos verder. Haar hart klopte in haar keel en ze hijgde, snakkend naar adem terwijl ze door bleef rennen. Ze wist niet waar ze heen moest, maar de zon was onder gegaan en dat gaf haar absoluut geen goed gevoel. Ze hoorde fluisteren en lachen om haar heen. “Wat zielig…” “Haar straf zal jaren duren…” “We zullen haar elke nacht kwellen, voor eeuwig…” Het kleine meisje kon niks doen behalve huilen en rennen, schreeuwend om hulp, ook al wist ze dat ze die niet zou krijgen. Na uren rennen, vrezend voor haar leven, vond het meisje eindelijk een kleine, half afgebroken hut. Door de ramen scheen licht en het meisje kon niks anders doen dan huilen en erheen rennen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek