Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Op een dag als vandaag

Auteur

Marlène van der Meer

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
4,9 / 5 (29 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Isa wordt ruw wakker geschud uit haar toekomstdroom, wanneer haar vriend onverwacht de relatie verbreekt. Ze wordt overvallen door liefdesverdriet. Gelukkig kan zij rekenen op lieve vrienden die haar hier doorheen loodsen. Met frisse tegenzin gaat zij het vrijgezelle leven tegemoet. Maanden vol vreselijke dates met ongemakkelijke stiltes, leuke dates en nieuwe uitdagingen breken aan. Maanden waarin zij op zoek moet naar zichzelf. Overal lijken mogelijkheden op liefde op te doemen, maar is Isa er al klaar voor om deze te zien? Of was de liefde al veel langer in haar leven maar heeft zij deze door haar vingers laten glippen?

Over de auteur

Marlène van der Meer (1989) woont samen met haar vriend en twee kinderen in Pijnacker. Van jongs af aan schrijft zij verhalen, en is het haar droom auteur te worden. Dit is de eerste roman die zij geschreven heeft. Ze wilde graag een boek schrijven met een hoofdpersoon waar iedereen die ooit single is geweest zich in kan herkennen.

Productinformatie

ISBN
9789464312614 / 978-94-643-1261-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-04-2021
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
186
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

De stilte hing als een dikke mist tussen hen in, waardoor het voor Isa onmogelijk was om helder na te denken. Haar hoofd draaide desondanks overuren. Haar gedachten schoten alle kanten op. Dit kan toch niet echt gebeuren? Meent hij de woorden die hij nu net heeft gezegd? Hoe moet ik nu verder? Waarom heb ik dit niet aan zien komen? Ik heb nog nooit alleen gewoond! Onze plannen dan? Het gezin waar we zo hard voor aan het werk waren?
Wanhopig probeerde Isa te bevatten wat er zojuist was gebeurd, maar het was alsof haar hersenen blokkeerden en de informatie niet helemaal binnen lieten.

Reviews (29)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Priscilla op 23-01-2022
Op een dag als vandaag is een leuke en liefdevolle roman. Bij het uit lezen van dit boek heb je zeker weten een glimlach op je gezicht.
Er komen meerdere emoties aan bod in dit boek.
Zowel verdriet en boosheid, maar ook humor en heel veel liefde.
De thema's in dit boek zijn: relaties, vriendschap en zelfliefde.

Op het begin vond ik hoofdpersoon Isa een beetje naïef, maar gaandeweg het verhaal zie je haar personage groeien naar een lieve , vrolijke vrouw die geniet van haar werk en lieve familie en vrienden.

De schrijfstijl van Marlène leest erg fijn en vlot.
De hoofdstukken zijn niet te lang wat ook lekker weg leest.
Ook vind ik haar woordgrappen / quotes leuk.
Ik zal er 1 met jullie delen, de rest kunnen jullie allemaal in haar boek lezen 😉
' Typisch , als we op vakantie gaan kan meneer nog geen sok in een tas doen. Maar nu kan hij in het geheim een hele tas inpakken '

De leukste scènes uit het boek vond ik:
❤ De kerstboom kopen in het tuincentrum
❤ Het laatste hoofdstuk

Ik geef het boek ⭐⭐⭐⭐
door Joost K. op 05-01-2022
Wat een mooi sfeerboek, boeiend en met humor geschreven. Het liefdesleven van Isa, met een traan en een lach. Interessant om te lezen hoe anno 2021 het daten in z'n werk gaat. Zelf ben ik nog van ver vóór het internet tijdperk, vandaar mijn interesse in hoe dat nu bij de jongere generatie gaat. ;) Spannend !
Serieus benieuwd was ik naar het einde van het verhaal, en Isa heeft me niet teleurgesteld.
Natuurlijk kijk ik uit naar een volgend boek van Marlène. Ik hoop dat zij de inspiratie vindt voor een tweede roman.
door Nikki op 17-09-2021
Wat een leuk boek. Je kan je helemaal verplaatsen in en je wordt meegenomen met de gevoelens en gedachtes van de hoofdpersoon Isa. Makkelijk te lezen en lastig om weg te leggen. Dat ook met de nodige humor. Benieuwd naar de volgende boeken!
door Bonita op 27-08-2021
Dit boek raad ik zeker aan! Het boek leest heel fijn weg en je kan je goed identificeren met de hoofdpersoon en gebeurtenissen. Het verhaal en de manier van schrijven zorgt er voor dat je door wil blijven lezen. Nog een pluspunt: de humor in dit boek! Ik was blij verrast en ik kijk uit naar het volgende boek van deze schrijfster!
door Just op 19-08-2021
Kan niet wachten op het volgende boek van deze auteur, blij dat ik deze schrijfster ontdekt hebt!
door Saskia op 18-08-2021
Verhaal leest zo makkelijk weg, in 2 dagen uitgelezen, leuk, herkenbaar, grappig!
door Kirstie op 25-07-2021
Wat een leuk verhaal! Super vlot geschreven met veel humor. Zo eerlijk en open. Het is moeilijk om het boek weg te leggen als je bent begonnen met lezen! Echt een aanrader dus.
door Marion op 22-07-2021
Heerlijk boek, herkenbaar, grappig en ontspannend. Top vakantie boek, je blijft lezen, moeilijk om hem weg te leggen. Aanrader ! Ik wacht vol spanning op de volgende !
door Inge op 19-07-2021
Een herkenbaar verhaal. Je blijft lezen. Zeker een aanrader!
door Tom op 18-07-2021
Zin in een lekker boek om weg te lezen op het strand? Koop Op een dag als vandaag! Genoten!
door Jenny op 18-07-2021
Ik identificeerde me helemaal met de hoofdpersoon, ik herkende de pijnlijke momenten na een break maar heb ook hardop gelachen! In 2 dagen uitgelezen, top boek!!
door Elise op 17-07-2021
Leuk en meeslepend verhaal. Wat een herkenbare momenten in de dating wereld. Het is lastig om het boek weg te leggen omdat het niet alleen meeslepend is maar ook omdat er veel humor in zit. Ik kan niet wachten op een nieuwe uitgave van deze schrijfster!
door Annet dijkstra op 17-07-2021
Super leuk boek om te lezen, ik denk dat iedereen zich wel eens heeft gevoeld als de hoofdpersoon. Herkenbare momenten, hilarische gedachtes en uitspraken. Kortom, leest heerlijk weg, ik had hem in 2 avonden uit want ik kon niet wachten om te weten hoe het af ging lopen.
door Nadia op 05-07-2021
Echt een aanrader is het boek op een dag als vandaag. Ik werd helemaal meegenomen door de hoofdpersonen in het verhaal. Het leuke van dit boek vind ik dat het echt herkenbaar is en helemaal van deze tijd, vooral de opmerkingen die erin worden gemaakt! Ik zou dit boek zeker aanraden om te lezen, leest makkelijk weg en tussendoor lach je er ook nog eens bij.
door Liesbeth op 25-06-2021
Wat een heerlijk boek, moeilijk om weg te leggen en de gedachten en gevoelens van de hoofdpersoon zijn zeer goed omschreven soms voelt het ook echt tenenkrommend. Zeker een aanrader dit boek!
door Mariëlla op 19-06-2021
Ik heb het boek met veel plezier gelezen, het verhaal is herkenbaar en zo geschreven dat je het helemaal voor je ziet en soms even hard op moet lachen.
door Likemandy op 19-06-2021
Bij het lezen van Op een dag als vandaag word je als lezer meegenomen in de wereld van Isa. Het was heerlijk om Isa als personage te leren kennen en te worden meegenomen in haar struggles. De dates waren mijn favoriete scènes, ik heb meerdere keren hardop gelachen om deze stukjes. Echt aan te raden om dit boek te lezen!
door Corry op 15-06-2021
Een heerlijke feelgood roman die je in één ruk uitleest. De schrijfwijze van de auteur zorgt ervoor dat je van begin tot eind meeleeft met de hoofdpersoon. Een echte aanrader!
door Jessie op 15-06-2021
Super leuk boek! Goed geschreven, moeilijk om weg te leggen, heb hem in één keer uitgelezen.
door Ineke op 11-06-2021
Een leuk boek die je makkelijk leest en snel weer oppakt. In de vakantie lekker in het zonnetje gelezen.
Aangeraden aan anderen, wacht op de volgende.
door Mel op 10-06-2021
Fijn boek, een perfect boek voor feelgood in het zonnetje, ik kijk uit naar het volgende boek!
door Anja op 09-06-2021
Een heerlijke roman die makkelijk leest, over het leed wat daten heet als je de 30 hebt bereikt. Herkenbaar geschreven, iedereen had een Isa kunnen zijn of kent er één.
Echt een boek wat je voor je ontspanning er bij pakt.
door Hannie op 09-06-2021
Een heel leuk boek, en zo geschreven dat je het niet kan wegleggen omdat je wilt weten hoe het afloopt!
door Judith op 07-06-2021
Heerlijk boek, bijna in één ruk uitgelezen. Herkenbare momenten, niet te veel nadenken en goed leesbaar geschreven.
door Fien op 07-06-2021
Dit boek kun je maar moeilijk wegleggen omdat je graag wilt weten hoe het verhaal afloopt! Je kunt je gemakkelijk met de hoofdpersoon identificeren omdat het verhaal goed past bij deze tijd. Dit boek is dus zeker een aanrader! Ook leuk om cadeau te geven, zodat nog meer mensen kennis kunnen maken met de schrijfkunsten van Marlène!
door Marjo op 05-06-2021
Je kan helemaal invoelen met hoofdpersoon, met herkenbare momenten, ook humor! Met plezier gelezen! Zeker een aanrader!
Kijk uit naar volgend boek
door Nancy op 03-06-2021
Aanrader! Dit boek leest lekker weg en het verhaal is helemaal passend bij deze tijd. Bevat veel humor en heeft een pakkend verhaal waardoor je geboeid blijft. Leuk om te lezen voor een brede doelgroep.
door Jasmijn op 03-06-2021
Hardop gelachen, veel herkenbare momenten met genoeg verassende plottwists, lezen dus!!
door Patty op 01-06-2021
Leuk boek, een verhaal dat je meeneemt met veel herkenbare momenten. Op een prettige manier geschreven, ook met humor erin. Aanrader!