Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Iedereen kent Jerry
Een door een bosbrand getraumatiseerd hondje wordt liefdevol opgevangen

Auteur

Chris Verhage

Uitvoering
Paperback
Genre
Dieren
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een nestje van drie jonge hondjes wordt ontdekt tijdens een bosbrand in het Monchiquegebergte in Portugal. Ze hebben een flink trauma overgehouden van deze angstaanjagende belevenis. Jerry, één van de hondjes, wordt op een humorvolle wijze gevolgd tijdens zijn eerste levensjaren. 

Over de auteur

Je kunt gerust stellen dat Chris Verhage van meerdere markten thuis is. Na een paar jaar als machinist op de kustvaart te hebben doorgebracht, ging hij, na zijn huidige echtgenote te hebben ontmoet, werk zoeken op het vasteland. Na een blauwe maandag als beroepsmilitair en als rijschoolhouder te hebben doorgebracht, stapte hij over op een job bij de Spoorwegen. Na daar een aantal jaren te hebben doorgebracht, ging hij toch weer als onderofficier aan de slag bij de Landmacht. Tot slot heeft hij nog vijftien jaar lang een makelaardij gehad.

Productinformatie

ISBN
9789464314250 / 978-94-643-1425-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-05-2021
Taal
Nederlands

Genre
Dieren

Uitvoering
Paperback
Pagina's
70
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Ik ben er natuurlijk wel bij geweest toen ik ter wereld kwam, maar ik kan me er niets van herinneren. Later heb ik begrepen dat mama er wel bij was, want dat bleek niet anders te kunnen, maar papa niet. Misschien wist hij ook wel niets van zijn vaderschap, ik heb hem ook nooit leren kennen. Mijn twee broertjes hadden dezelfde ervaring, begreep ik later. We zijn geboren in het Monchiquegebergte in de Algarve, helemaal in het zuiden van Portugal. Dat heb ik later gehoord. Want mijn geheugen gaat volgens mij niet verder terug dan naar het moment toen we een week of vijf, zes waren. Ik kan me bijvoorbeeld nog duidelijk voor de geest halen dat mama goed voor ons zorgde. We kregen genoeg voeding en we werden tot vervelens toe schoon gelikt. Mama vond in elk geval dat we groeiden als kool, wát dat dan ook mag zijn, en we hadden in elk geval genoeg energie om de hele dag met elkaar te rollebollen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek