Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Drummen met één hand
Leven na een beroerte

Auteur

Robbert Verbout

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Drummen met één hand. Leven na een beroerte, vertelt het verhaal van de auteur, tevens drummer, hoe hij na het krijgen van een beroerte zijn leven weer op de rit probeert te krijgen. Dit gebeurt letterlijk met vallen en opstaan. De auteur slaagt erin door zijn relativeringsvermogen, positieve inslag, humor en zelfspot de lezer mee te nemen in zijn zoektocht naar een andere invulling van zijn leven. Drummen met één hand is daarmee vooral een voorbeeld hoe om te gaan met verdriet en verlies en dat weten om te zetten in je eigen voordeel.

Over de auteur

Robbert Verbout (1968) woont met zijn vrouw in Leiden. Hij geeft percussieworkshops. Verder houdt hij zich bezig met verschillende soorten vrijwilligerswerk en schildert hij in zijn vrije tijd. Drummen met één hand is zijn debuut als schrijver.

Productinformatie

ISBN
9789464315400 / 978-94-643-1540-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
25-06-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
118
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Terwijl ik vanuit de rolstoel met moeite ga zitten op de drumkruk achter het drumstel, komt mijn ‘publiek’ binnen. Mijn vader en mijn zus. Dan begin ik mee te spelen.

Het drumstel klinkt als een kartonnen doos, niet bepaald inspirerend. Ik ben met spelen iedere keer net te laat. Mijn linkervoet doet totaal niet wat ik wil en mijn linkerarm ligt als een dooie kat in mijn schoot. Het klinkt nergens naar. Halverwege het nummer zit een drumbreak die ik volledig mis en ik zie dat mijn zus aan het huilen is. Dapper probeer ik door te spelen, maar ik breek ook en jankend maak ik het nummer af. Dit was volkomen waardeloos. Wat een afgang.

Ik was een behoorlijk goede drummer. Speelde in hele goede bands die ook nog eens redelijk bekend waren. Dit was verdomme gedeeltelijk mijn werk!

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek