Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Michael Brossem
Vermissing in Loewsbos

Auteur

Emiel Schaap

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,5 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wanneer Michaels beste vriend wordt ontvoerd door de buitenaardse Zeta’s, beleeft hij het grootste avontuur van zijn leven. Tezamen met goedgezinde Plejadiërs en een Draconiër gaat Michael op zoektocht in hun ruimteschip. Hij leert onderweg over de energie die de buitenaardse wezens gebruiken, evenals hun methoden om te leren en communiceren. Ondertussen worden ze opgejaagd door een onbekende belager. Na een spectaculaire tocht langs talloze sterren en planeten, blijkt niet iedereen dezelfde opvatting over de doel van hun missie te hebben. Michael wordt gescheiden van zijn reisgenoten en is getuige van de gruweldaden door de Zeta’s tegen mensen, waardoor hij beseft hoe mensen op aarde met dieren omgaan.

Over de auteur

Emiel Schaap leeft als vegetariër en flexanist (part-time veganist) op onze planeet. Naast het uitleggen wat hij dan wel eet, probeert hij zijn steentje bij te dragen tegen dierenleed. Verder besteedt hij zijn tijd met leren en spelen. Het liefst gecombineerd, want volgens hem is dat het doel van ons verblijf op aarde. Hieronder vallen ook meditatie en de yoga leer, wat hij graag toepast in zijn dagelijkse bezigheden. Meditatie heeft hem enorm geholpen met een van de hoofdthema’s in zijn recente leven: loslaten. Dit thema komt nadrukkelijk naar voren in zijn eerste boek en past bij hem, als iemand die de wereld met een korrel zout neemt.

Productinformatie

ISBN
9789464315516 / 978-94-643-1551-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
02-07-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
196
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ze zetten het op een lopen, Michael voorop. Achter hem lichtte het bos op. Boomstammen bogen opzij en takken krulden om als ze in de buurt kwamen, zodat ze vrijwel ongehinderd door konden rennen. Om hen heen klonk gezoem, geknal en gekraak. Onzichtbare projectielen vlogen als trillende golven langs Michaels hoofd. Takken werden van bomen geblazen en schoten wild opzij als ze in de buurt van Michael kwamen. Een vuurwerk van uiteenspattend hout vloog door de lucht. Na enkele minuten kreeg Michael de indruk dat ze begonnen uit te lopen op hun belagers. Het gekraak van bomen en takken klonk minder luid. Toen hij de kans kreeg, waagde hij het om achterom te kijken. Er-tunts zweefde een halve meter boven de grond en straalde een felle gloed uit. Achter hen bogen de bomen en takken terug in hun oorspronkelijke stand, waardoor het bos moeilijk begaanbaar werd. Dat verklaarde waarom ze hun achtervolgers te snel af waren. Het zoemende geluid werd echter snel luider. Iets kwam in een rap tempo op hen af. Michael bleef rennen, zo hard als zijn benen hem konden dragen. Het gezoem klonk diep en dichtbij. Michael keek omhoog. Felle lichten schenen naar beneden. Een oorverdovende klap sloeg tien meter voor Michael op de bomen neer, waardoor een regen van takken en bladeren op hem neerdaalde. Voordat ze hem konden raken, ketsten ze echter af, alsof ze tegen een onzichtbare wand botsten. Michael had geen tijd om te achterhalen wat er gebeurde, want er werd weer een bulderende zoem op hem afgevuurd. ‘Naar rechts!’ riep Er-tunts naar hem. Michael veranderde van koers, zodat de volgende slag hem miste. Maar zo gemakkelijk kwamen ze niet weg. De felle lichten hadden hen weer in het vizier en volgden Michael en Er-tunts op de voet. Bij het volgende daverende gezoem hoorde Michael Er-tunts ‘Naar links!’ roepen. Hij volgde de order direct op. Ze ontweken het schot, maar de schijnwerpers bleven op hen gericht.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Kirsten van Kouwenhoven op 28-07-2021
Leuk geschreven en spannend boek, met een mooie onderliggende boodschap! Een aanrader :)
door Beatriz op 25-11-2021
Leuk origineel verhaal, vlot geschreven en interessante personages!