Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Mijn herstel in gedichten
Een kijkje in mijn hoofd tijdens herstel van mijn eetstoornis

Auteur

Sam van der Linden

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,5 / 5 (2 reviews )
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Mijn herstel in gedichten is letterlijk een kijkje in het hoofd van Sam. Zij is herstellende van een eetstoornis en dicht om dingen een plekje te geven en met haar gevoelens en gedachten om te gaan. De strijd met de stemmen in haar hoofd, de herinneringen en de pijn die hierbij komt kijken, is terug te lezen in deze gedichtenbundel. Maar naast haar verdriet beschrijft ze ook haar hoop, doorzettingsvermogen en levenslust. Als je zelf kampt met een eetstoornis zal je wellicht veel (h)erkenning vinden in deze gedichten en als omstander zullen deze gedichten je een beter beeld geven van waar iemand met een eetstoornis allemaal doorheen gaat.

Over de auteur

Sam van der Linden woont samen met haar ouders en zusjes in Ravenstein. Ze is een jonge, creatieve meid die ervan droomt om veel van de wereld te zien en anderen te helpen met haar kunst. Al een paar jaar is ze in gevecht met een eetstoornis. De afgelopen periode is ze erachter gekomen dat het haar helpt om haar gevoelens van haar af te schrijven in gedichten. Zich uiten op een creatieve manier vindt ze heel fijn, door middel van tekeningen en woorden weet ze écht uit te drukken hoe ze zich voelt en wat er in haar omgaat. Het schrijven is voor haar ook een manier om tot nieuwe inzichten te komen en zichzelf te motiveren door zichzelf eraan te herinneren waar ze het voor doet en dat herstel, hoe zwaar het ook is, het dubbel en dwars waard zal zijn!

Productinformatie

ISBN
9789464316605 / 978-94-643-1660-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-07-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
68
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Olga de Leeuw op 02-08-2021
Fascinerend om mee te mogen kijken in de jarenlange strijd van Sam. Sam is mijn petekind en vecht al jaren. Opgeven doet ze nooit, ze is een echte doorzetter. Ik ben trots, zo trots dat ze deze gedichtenbundel heeft uitgebracht. Ieder woord en iedere zin uit haar hart en hoofd geschreven. Ook de tekeningen zelf gemaakt, om het verhaal extra te ondersteunen. Zeker de moeite waard!
door guy reynaerts op 02-11-2021
Wij hebben het boekje geschonken aan vrienden die een dochter hebben die met een ernstige eetstoornis kampt. Wij denken dat zowel de ouders als hun dochter iets aan het bundeltje zullen hebben. Wat ons een beetje gestoord heeft (al kan het bewust zijn omwille van de authenticiteit) dat er nogal wat fouten in de gedichten staan (vooral dt fouten). Maar voor de rest, niets dan lof!