Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Deadliners

Auteur

Erik van der Velden

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Debby Martin is een jonge schrijfster die kampt met onzekerheid en een vervelend verleden. Ze grijpt haar kans wanneer ze een schrijfretraite wint. Zon, strand, avontuur ... wie wil dat nou niet? Samen met zes anderen verblijft ze een week in een villa op een idyllisch eiland. Het landgoed behoort toe aan Stuart Morgan; een vastgoedmagnaat met een duister verleden. Zijn zoon Cassius is een ware afleiding voor Debby. Hij heeft echter een groot geheim. Ondertussen heeft haar flamboyante medeschrijfster Cindy wel erg veel oog voor haar ...
De finalisten moeten één opdracht uitvoeren: een verhaal schrijven met als thema moord op het eiland. De winnaar krijgt een uitgeverscontract. Maar dan wordt de deadline vervroegd … Geniet van dit avontuur vol spanning, erotiek en intriges.

Over de auteur

Erik van der Velden (1974) leeft grotendeels in een droom die hij het liefst met anderen deelt via zijn verhalen. Alles wat om hem heen gebeurt, is een mogelijk plot voor een nieuw verhaal.
Erik heeft veel korte verhalen in verschillende genres geschreven waarvan er diverse in bundels zijn verschenen. Hij zet de lezer graag op het verkeerde been en heeft een neus voor analyse. Zijn schrijfstijl is over het algemeen beeldend en romantisch te noemen.

Productinformatie

ISBN
9789464317060 / 978-94-643-1706-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-02-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
130
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Negen uur, ik heb nog drie kwartier.’ Ze zet het koptelefoontje op en gooit haar bril op het bed. Met een klik laat de walkman haar weten aan het begin van het bandje aangekomen te zijn. Ze drukt de afspeelknop in en staat op van haar bureaustoel. Holding back the years van Simply Red zucht fijn door de luidsprekertjes. Ze neemt nog een flinke slok van haar glas. Haar lichaam tintelt aangenaam en ze begint licht over de vloer te bewegen. Gretig schenkt ze haar glas weer vol. Iets meer gin dan zo-even. Ze laat de spaghettibandjes van haar schouders afglijden. Dan draait ze haar hoofd sensueel en voelt hoe de zachte punten van haar halflange lokken haar huid strelen. Ze neemt nog een flinke slok en zet daarna het glas weg. De vingertoppen van haar vrije hand strelen verkennend langs de grenzen van haar kleine borsten. Door de opwinding beginnen haar tepelhoven zich af te tekenen door de zachte stof. De lichtste aanraking doet haar sidderen van genot. Willekeurig cirkelt ze rondjes over de vloer van haar kleine kamer. Ze droomt dat iemand haar probeert te verleiden. Zwijmelend laat ze zich meevoeren met de muziek, terwijl het weerlicht haar kamer flitsend vult. De tijd glijdt dralend voort. Ze voelt zich sexy en aanbeden. Even loopt ze naar de spiegel van de kleine badkamer. Ze kiest ervoor om zich niet verder op te tutten en haar zelfvertrouwen als make-up in te zetten. Eens zal ze toch uit haar schulp moeten kruipen, denkt ze. Alleen haar hagelwitte tanden poetst ze en ze spuit een subtiele hoeveelheid van haar lekkerste eau de toilette op.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek