Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Dierentuin

Auteur

Sara De Saeger

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,5 / 5 (3 reviews )
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

DIERENTUIN, een boek voor moeilijke slapers en hun vermoeide ouders. Van al dat happen en zwemmen en wiggel waggelenen drinken en eten en spelen zijn de dieren weer moe geworden. En ze zoeken allemaal terug hun hol en nestje op. Wanneer de zon ondergaat in de dierentuin, betekent dat voor je kindje ook het einde van de dag. En begint voor jou de avond. Shht!

Sara's man, Maarten, liet zich inspireren door het boek en maakte er muziek bij.

Over de auteur

Sara De Saeger is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Intussen is ze getrouwd met Maarten en mama van Loes en Nina. De combinatie van deze factoren heeft tot haar eerste prentenboek 'Dierentuin' geleid, het verhaal waarmee ze haar dochters elke avond in slaap aait. Een avondritueel in aquarel. En wie goed geslapen heeft, kan dansen op de muziek van Maarten.

Productinformatie

ISBN
9789464317350 / 978-94-643-1735-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-08-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
32
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk


Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door marjolein de schrijver op 07-09-2021
Heel mooi en leuk boekje en super leuke muziek erbij!! Mijn dochtertje van 4 wordt er rustig van en ze blijft geconcentreerd tot op het einde!!
Geschreven door Niko Dekeuckelaere op 09-09-2021
Heel leuk boekje waar je kieskeurige kleuters zoet mee krijgt. Plezant avondritueeltje. Ik kijk al uit naar de versie met 365 verhaaltjes
door Annemie Meganck op 01-10-2021
Ik heb er losjes door gebladerd: mooi! Ik heb het als geboortegeschenkje gegeven, samen met de recensie uit de krant. Ik vind het een leuk en origineel hebbeding dat je niet direct overal vindt. De kersverse mama leek er wel blij mee.