Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Dit boek gaat je ook niet redden

Auteur

Karin Spijkerman

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wat dacht jij toen je de titel van dit boek zag? “Ik hoef ook niet gered te worden.” Of dacht je: “Wat heb ik dan aan dit zelfhulpboek?” Je hebt in ieder geval het boek omgedraaid om deze achterflap te lezen.


Het doel van dit boek is dus niet om jou een kant en klaar pakket aan te bieden met een stappenplan om gelukkig te worden, maar een aanmoediging om zelf te gaan nadenken en om zelf op onderzoek uit te gaan naar de drijfveren in je leven, naar het waarom van steeds terugkerende problemen. Ondertussen leg ik je wel het een en ander uit over psychologische thema's en geef ik je mijn spirituele visie op leven en dood aan de hand van mijn eigen levenservaringen en die van mijn cliënten. Covid 19 heeft ons allemaal bezig gehouden in de afgelopen tijd, en nog steeds. Het is in mijn optiek een trigger geweest om ons bewust te worden van hoe we met de aarde, met mensen en vooral hoe we met onszelf omgaan. Ook daarover heb ik geschreven.


Ik wens je veel leesplezier en naar ik hoop inspiratie om te onderzoeken hoe je geworden bent wie je bent en of wie je nu bent nog strookt met hoe je zou willen zijn.

Over de auteur

Karin Spijkerman (1963) heeft sinds 2006 haar eigen praktijk voor transpersoonlijke therapie en healing. Eerder schreef ze twee spirituele kinderboeken die het gesprek over leven dood tussen volwassenen en kinderen bevorderen.  
Op haar website verschijnen regelmatig nieuwe columns over psychologie en spiritualiteit.

                                
“Onderzoekt alles en behoudt het goede”.
www.lichtleventherapie.nl
 

Productinformatie

ISBN
9789464317626 / 978-94-643-1762-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-09-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
226
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik wil je in dit boek meenemen op een weg van bewustwording. De weg zoals ik die zelf ging als voorbeeld en zo nu en dan stukjes van de weg die mijn cliënten gingen. Ik hoop dat dit boek inspiratie biedt om bij jezelf naar binnen te gaan. Om je eigen kijk op het leven naast die van mij te leggen. Een eigen visie ontwikkelen kan alleen door te luisteren naar de ideeën van anderen en je daar vervolgens tegen af te zetten of door iets dat positief bij je binnenkomt te omarmen. En wie weet komen er spontaan eigen nieuwe ideeën. Ik hoop ook dat je het belang gaat inzien, als je dat al niet deed, van het onderzoeken van je emoties, van je valkuilen en je terugkerende problemen. Met medelijden en pamperen is nog nooit iemand verder gekomen in zijn leven, maar met duwen en trekken door anderen ook niet. Je bepaalt je eigen tempo en je bent zelf verantwoordelijk voor je gedrag. Daar ga ik in dit boek uitgebreid op in. Dit boek gaat je niet redden omdat jij mij niet bent en omdat niemand jou kan vertellen wat je MOET doen. Je kunt je alleen aangespoord voelen om zelf actie te ondernemen als je voelt dat bepaalde dingen in je leven niet goed gaan en je daar graag verandering in wilt zien.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek