Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Eens in een leven

Auteur

Kevin Headley

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Eens in een leven gaat over een jongeman, woonachtig in Suriname, die een bepaald levensdoel heeft: hij wil een goede filmmaker worden. Hij doet er alles aan om zijn doel te bereiken en met behulp van zijn moeder en vrienden creëert hij ook kansen om dat doel te bereiken. Als hij voor stage in Nederland is, ontmoet hij Gabrielle, een vlotte en charmante jongedame met wie hij op stap gaat. Zij doet hem beseffen dat het leven uit meer bestaat dan alleen maar carrière maken. De vraag is of hij voor een serieuze relatie met haar kiest en zijn levensdoel aanpast of dat hij voor de volle honderd procent blijft gaan voor zijn carrière.

Over de auteur

Kevin Headley (1983) is een Surinaamse documentairemaker, journalist en schrijver. Sinds een aantal jaar schrijft hij korte verhalen, welke onder andere gepubliceerd zijn in de Surinaamse krant de Ware Tijd en het opinieblad Parbode. Eens in een leven is zijn literair debuut.

Productinformatie

ISBN
9789464317817 / 978-94-643-1781-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-09-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
52
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Ik haat begrafenissen!’ Hoewel hij weet dat dit onderdeel van het leven onvermijdelijk is, heeft hij er nooit aan kunnen wennen. ‘Wie wel?’ vraagt hij zich nog een aantal keren af, terwijl hij een koppel nakijkt dat na het condoleren een plekje opzoekt om te zitten in de bijna volle zaal.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek