Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Asjemenou! 1.0
Leerkuil

Auteur

Paulina Klaassens

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

ASJEMENOU! Wat men moet leren doen, leert men door te doen. (Aristoteles 384 v. C.-322 v. C.) Een onuitgesproken verhaal is slechts een gedachtegang. Verwoord op papier geeft dat meer toegang. Bent u deze nonsens nog steeds aan het lezen, Dan bent u vast een uitzonderlijk wezen. Waarvoor mijn diepste respect, Heeft u vast, net als ik, een prettig bovenkamer defect. LEES MEER… Een bundel, op korte, speelse manier geschreven, die voor velen moeilijk weg te leggen zal zijn! Vol herkenbare, coronavirus gerelateerde verhalen, met regelmatig een komisch einde.

Over de auteur

Paulina Klaassens (1967), getogen Amsterdamse, belandt na een reeks omzwervingen in Haarlem. Re-integratie, door verschillende oorzaken, zorgt ervoor dat ze het onderwijs in rolt. Om haar Nederlandse taal te verbeteren, begint ze korte verhalen te schrijven. In dit eerste boek maakt ze op humoristische wijze gebruik van de corona-ellende.

Productinformatie

ISBN
9789464317916 / 978-94-643-1791-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-09-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
82
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Bij de zachte lichtstralen die door de vitrages schijnen zorgen de vrolijke kwetterende vogels voor het ontwaken. Zodra Kim haar ogen opent komen de herinneringen van de dag ervoor als een bomexplosie haar hoofd binnen. Als een smerige rioolrat begint het schuldgevoel aan haar ingewanden te knagen. Berouw nestelt zich comfortabel in elke vezel van haar lijf, spijt voedt zich genadeloos met de zonde. Ze sluit haar ogen en probeert de horror gedachten een andere wending te geven. Het dekbed trekt ze zo hoog mogelijk op en rolt in een veilige beschermende lighouding, ze slaat haar armen om zich heen. De beelden blijven zich herhalen. Stuck in a time loop, repeating the same day. Ze had beter moeten weten. Had, is voltooid verleden tijd. Gedane zaken nemen geen keer. Tijd laat zich niet manipuleren. Slapen wil ze en nooit meer wakker worden. Don’t like Mondays, it’s a fucking blue manic Monday, denkt ze.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek