Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het Solarkompas deel 2
Een nieuwe wereld

Auteur

Marc van den Hoven

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het Solarkompas “Een nieuwe wereld” is een logisch, spannend vervolg en tevens slot op deel een. Dit tweede deel speelt zich af nadat de zonnevlam de Aarde heeft bereikt met alle desastreuse gevolgen van dien. Hoofdrolspeler Glenn en zijn vrienden hebben een kamp bij HAARP ingericht waar zij provisorisch wonen. Defensie confisqueert echter hun verworven grondgebied. Ze slaan op de vlucht en moeten de ruige natuur van Alaska trotseren. Het Solarkompas wijst echter nog één maal een “bestemming” aan. Zijn vrienden volgen hem maar de rekening die ze daarvoor moeten betalen is hoog. Glenn is vastberaden om de missie te volbrengen en wil hij het heden veranderen dan zal hij naar het verleden moeten om de geheimen van Nikola Tesla naar de toekomst te brengen.

Over de auteur

Marc groeide op in een bovenwoning van een technisch familiebedrijf in het centrum van Oss. Na zijn middelbare school ging Marc de verpleging in. Na tien jaar medische werkervaring onder andere in revalidatie en terminale zorg kroop zijn bloed richting sales en management. Hij werkte vervolgens in de
commerciële sector bij diverse multinationals, gericht op medical devices en farma. Afgelopen jaren is hij werkzaam in de meubelbranche en geeft hij inrichtingsadvies. Door zijn levendige geest en inspiratie besloot hij te gaan schrijven. Zijn motto: “Durven is loslaten” maar ook het Pippi Langkous principe: “Ik heb het nooit gedaan dus ik kan het” staat bij hem hoog in het vaandel.

Productinformatie

ISBN
9789464318029 / 978-94-643-1802-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-02-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
208
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

De heli maakte schokkerige bewegingen en ging ongecontroleerd van links naar rechts en zakte abrupt in hoogte. Met een harde plof kwam Helen in de sneeuw terecht waarna het toestel weer in hoogte won en ze weer omhoog werd getrokken. De heli zwenkte zwaar uit en ze zwiepte aan de kabel ongewild mee en was overgeleverd aan de grillen van de ongecontroleerde manoeuvres van de helikopter.

‘Helen, koppel jezelf af wanneer het kan.’ schreeuwde Glenn naar boven waarna hij zich in de richting probeerde te begeven waar Helen naar toe gezwiept werd. Op deze hoogte waren er bijna geen bomen meer maar de wet van murphy sloeg toe. Een paar hoge met sneeuw bedekte naaldbomen stonden in een groepje vlak bij elkaar. Ze botste tegen één van de naaldbomen aan slaakte een kreet van pijn uit. Weer zakte het toestel en opnieuw maakte ze een te harde landing. Glenn keek naar de heli die nu een extreme beweging zijwaarts maakte waarna Helen over de sneeuw werd meegetrokken.

‘Koppel jezelf los Helen.’ schreeuwde Glenn nogmaals. ‘Koppel jezelf nu los.’

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Jacqueline Tienhooven op 10-02-2021
Het is een spannend en mooi boek. Leest lekker! Je legt het boek pas weg als je het uit hebt!