Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Zwervertje krijgt een thuis
de doos.

Auteur

Ann Missinne

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Zwervertje, een zwerfhondje, dwaalt eenzaam rond op een vuilnisbelt. Het hondje vindt er vriendschap en geborgenheid bij een straatkat. Door guur weer raken ze elkaar kwijt. Ondertussen wordt de zwerfhond geadopteerd door een bejaard koppel. Wanneer grootmoeder en kleindochter de hond uitlaten ontdekken ze tot hun verrassing de verloren geraakte poes. Oma besluit ook de poes te adopteren. Zo vinden de hond en de poes elkaar terug. Bella en Lucky krijgen samen een gezellige 'thuis!'

Over de auteur

Ann Missinne (27.06.1962) is kleuterleidster en een dierenvriend. Haar dank gaat vooral uit naar het Bosnische asiel 'srce za sapu' waar ze tussen een honderdtal opgevangen straathonden mocht vertoeven. Bella was één van haar hondenvriendjes. Haar motto is dat geen enkel dier het verdient om op straat te moeten rondzwerven. Alle honden in 'scre za sapu' zijn adoptieklaar. Haar doel is mensen aan te sporen om te adopteren i.p.v. te kopen. De Belgische vzw 'klavertjeviervoorelkdier' zal jullie daar graag bij helpen.

Productinformatie

ISBN
9789464318272 / 978-94-643-1827-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-11-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
42
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Ergens op een groot stuk verlaten grond leeft Zwervertje. Zwervertje is een meisjeshond. Een teef noemen ze dat. Zij leeft daar samen met nog vele andere zwerfhonden. Zwervertje leeft tezamen en toch alleen. Iedere hond leeft voor zichzelf en zeker als het om een lekker hapje gaat. Sommige honden durven eten weg te graaien of zelfs te bijten! Zwervertje is dan bang van de andere honden, maar ze is ook bang van de grote vrachtwagens die op en af rijden met de vuilnis van de mensen. Nu is er ook een nieuwe lading vuilnis aangekomen. Zwervertje is nieuwsgierig. De hele dag door zoekt ze naar een plekje om wat uit te rusten. Maar waar moet ze slapen? Met haar bijzonder goede neus snuffelt ze er op los. Ze gaat op zoek naar een slaapplaats en een beetje eten!

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Ann Soens op 19-11-2021
Een prachtig verhaal, voor groot en klein.
Mooie illustraties die echt aanspreken.
Een echte aanrader!