Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Morgenster

Auteur

Joyce Ludikhuyze

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Aya Takahashi is negentien en fan van bloemen en pastelkleurtjes. Ze leidt haar banale leventje, tot ze op een avond Mich en Sam ontmoet, twee broers die in geen enkel opzicht op elkaar lijken. Wanneer Aya's interesse in Mich wederzijds lijkt, loopt ze op wolken. Maar al snel voelt ze aan dat hij dingen voor haar verbergt. Waarom was Mich zo geobsedeerd door zijn geloof? En waarom voelde ze zich zo hard aangetrokken tot Sam, het type jongen waar zij nooit op zou vallen? Had ze überhaupt een mening over goed en kwaad? In Morgenster bewandelt Aya twee paden; hetgeen waar ze vertrouwd mee is en het pad dat haar duistere verlangens aanwakkert...

Over de auteur

Joyce Ludikhuyze (1997) is naast zorgkundige vooral een dromer. Al van kleins af aan bevindt ze zich het liefst in haar eigen wereldje, wat zich telkens uitte in passies als tekenen en gedichten en verhalen schrijven. Behalve door het feit dat ze een hopeloze romanticus is, haalt ze inspiratie uit haar donkere en filosofische interesses voor het occulte. Ze nodigt de lezer graag uit om los te komen van vastgeroeste opinies en zelf een eigen waarheid te creëren.

Productinformatie

ISBN
9789464318340 / 978-94-643-1834-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-10-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
178
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik had eigenlijk toen al moeten stoppen met hen te bespieden, maar iets in mij zei me dat ik moest blijven kijken. En dat deed ik.
Zelfs toen de vrouw het zwarte T-shirt over Sams hoofd trok, bleef ik kijken.
Ze raakte hem overal aan, en ze grijnsde ondeugend. Hij leek haar blik te ontwijken, en bleef apathisch voor zich uit staren, maar hij liet haar begaan.
Ze kuste zijn nek, zijn buik, en zijn schouders. Maar zijn lippen bleven onberoerd.
Mijn jaloezie stak als een mes in mijn buik, en mijn vermoeden dat hij me al vergeten was, werd bevestigd. Ik haatte het idee dat deze dame overduidelijk meer bij hem paste dan ik.
Sam sloot eindelijk zijn ogen en leek zich een beetje te ontspannen onder haar aanrakingen.
Toen sloegen zijn emoties om, naar iets dat leek op woede. Zijn ogen leken vlam te vatten en hij greep de vrouw bij haar keel. Ik was licht geschrokken in haar plek, maar voor haar leek dit eerder een spelletje. Ze grijnsde opnieuw, en keek Sam uitdagend aan. Nu was Sam degene die haar aanraakte.
Hij duwde de roodharige vrouw tegen de muur en trok ruw de zwarte blouse over haar hoofd.
Net toen ik me wilde omdraaien, zodat ik het tafereel niet verder hoefde te aanschouwen, bleven mijn ogen hangen op de enorme schaduw die het licht in het huis opslorpte.
Ik deinsde een meter achteruit, en mijn ogen waren zo ver opengesperd, dat het me verbaasde dat ze in hun kassen bleven zitten.
Mijn blik bleef gefixeerd op de onthullende kier tussen de gordijnen, en een hyperventilerende ademhaling maakte zich meester van me.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Dave op 15-10-2021
Je wordt volledig meegezogen in dit verhaal, heerlijk om te lezen.