Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Ik wil vliegen!

Auteur

Luna van Opstal

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,7 / 5 (3 reviews )
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Fee wil dolgraag kunnen vliegen. Als een vlinder dat kan, moet zij dat toch ook kunnen? Zo slaat, op een zonnige zomerdag, haar fantasie op hol. Papa vindt het eerst maar niks. Vliegen, dat kan Fee toch niet? Maar wie weet is met een beetje fantasie en creativiteit uiteindelijk alles mogelijk. Ik wil vliegen is een speels prentenboek waarmee kinderen worden gestimuleerd om om zich heen te kijken. De natuur te ontdekken. Maar waarmee ook de fantasie wordt geprikkeld. Want wie durft te dromen kan uiteindelijk veel bereiken.

Over de auteur

Luna van Opstal (1996) is van kleins af aan al bezig met het creëren van eigen, fantasierijke werelden. Eerst met knutselen en tekenen, vervolgens met film en nu met haar illustraties en bijhorende verhalen. De magische belevingswereld van het kind is steeds een grote inspiratiebron. “Ik wil vliegen!” is Luna’s eerste boek, maar zal zeker niet het laatste zijn.

Productinformatie

ISBN
9789464318579 / 978-94-643-1857-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-10-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
34
Formaat
23 x 16 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Connie de Laat op 15-10-2021
Een leuk, mooi boek met een lief verhaaltje. Het is mooi geïllustreerd waardoor het verhaal gaat leven. Jammer dat ik geen kleine kinderen meer heb om het aan voor te lezen...
door Annemieke Ferweda op 20-10-2021
Het boek heeft een thema dat veel kinderen zullen herkennen. Het is op een heel toegankelijke en aantrekkelijke manier verteld, en prachtig geillustreerd.
door Joke van Aarst-Volkers op 03-11-2021
Heerlijk genoten van de schrijfster. Mooi getekend en zeker herkenbaar voor de leeftijd, alhoewel ik mijn kleindochter van 2½ er zeker van laat genieten