Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het bos-4-us
Lockdown in het dierenrijk

Auteur

Vuijts Betty (auteur) en Marymagdalyne (illustrator)

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,7 / 5 (3 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een ernstige, onbekende ziekte is uitgebroken onder de mensen! De dieren maken zich zorgen. Wat als de ziekte komt overwaaien naar het dierenrijk?!Wat moeten ze doen? Hoe kunnen ze zich beschermen? Hoe het verhaal afloopt, kom je te weten in dit boek over het bos-4-us.Moeilijkheden met lezen of nood aan extra leesstimulans? Gebruik dan dit "meeleesboekje" waarbij enerzijds de beginnende lezer en anderzijds een meer ervaren lezer (zie cursief gedrukte tekst) aan bod komt. Zo wordt de leesvaardigheid en de woordenschat gestimuleerd en ontwikkeld. Bovendien heeft dit boekje een hoop toffe verwerkingsmogelijkheden. Veel leesplezier!

Ben je nog op zoek naar een leuk Sinterklaas- of eindejaarsgeschenk? Wellicht is dit mooie kinderboek dan wel het perfecte cadeau!

Over de auteur

Bij Betty Vuijts zit het schrijven in het bloed. Als jonge moeder en leerkracht schreef ze reeds actuele en hedendaagse verhaaltjes voor eigen kroost en leerlingen. Haar hart gaat uit naar leerlingen met leesachterstand en minder vlotte lezers. Om hen aan het lezen te krijgen weet ze als geen ander hoe belangrijk luchtige en sfeervolle prenten zijn die duidelijkheid geven aan een verhaal maar tevens de menselijke karaktereigenschappen naar voor brengen. Vandaar nam de auteur de fantastische kunstenaar "A.Tinne Vereeck als illustrator onder de arm. Dat resulteerde in dit mooie meeleesboekje: "Het bos-4-us".

Productinformatie

ISBN
9789464319002 / 978-94-643-1900-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
22-10-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
40
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Nele op 04-11-2021
Het is een zeer mooi boek geworden ..het thema isactyeel en de illustraties boeien mijn kleinzoon . Ook de opdrachtjes zijn leuk en uitnodigend .. kortom :een leuk pakje van de Sint!
door Rita op 04-11-2021
Vlotte verwerking van mijn bestelling. Leuk boek. Tekst goed aangepast voor beginnende lezertjes. Karaktertrekken van de dieren zijn mooi uitgerold. Ik mis wel een beetje actie en spanning. De originele illustraties maken dit wel goed. Sfeervol , kleurrijk en grappig. Zo wordt het boek toch heel aantrekkelijk, mooi uitgegeven. Super.
door Robby Goovaerts op 07-11-2021
Mooi boek! Een zeer actueel thema dat Betty op een verstaanbare en kindvriendelijke manier weet te verwoorden in dit boek.
Knap gedaan van Betty Vuijts en Marymagdalyne.