Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Engel des Doods
Redder van Zielen

Auteur

Jonathan Rinia

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Mort leeft een simpel leven als Engel des Doods. Hij heeft één taak en zonder familie en vrienden is dat het enige waar hij zich op hoeft te focussen. Samen met zijn broer Vie, de Engel des Levens, blijft het leven op aarde in balans.
Dit verandert echter als zijn wereld op de kop wordt gezet door Isabelle, die zijn hart direct weet te veroveren. De timing kan niet slechter, aangezien Mort en Vie een grote ontdekking doen. Deze kwestie heeft hun onverdeelde aandacht nodig, maar dat is iets dat Mort niet heeft. Mort moet zijn hoofd erbij houden, terwijl hij het verschil tussen goed en kwaad moet vinden, de mensen van wie hij houdt beschermen en boven alles er zelf niet aan onderdoor gaan.

Over de auteur

Jonathan Rinia, een negentien-jarige Sneker, is altijd al in verhalen geïnteresseerd. Van jongs af aan las hij veel en ook het verzinnen van verhalen vindt hij ontzettend leuk. Zijn eerste echte project is “Engel des Doods”, dat hij vanaf 2019 op papier begon te zetten. Tijdens zijn examenjaar en eerste studiejaar heeft hij telkens toch de tijd kunnen vinden om te schrijven, omdat het een heerlijke hobby is om jezelf in te verliezen, net als lezen. Naast schrijven studeert Jonathan Maritieme Techniek aan de Technische Universiteit Delft, waardoor het schrijven af en toe op de tweede plek moet komen.

Productinformatie

ISBN
9789464500172 / 978-94-645-0017-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
29-10-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
184
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Een traan welt op in zijn oog, verlaat zijn oog in zijn ooghoek en loopt via zijn slaap naar zijn haar, waar die blijft hangen. Er is echt iets mis met mij. Ik ben een emotioneel wrak, waarom voel ik me zo? Wat verdien ik nu? Zeker geen geluk. Mort staat op en staat op de rand van de klif. Even is het stil. Hij opent zijn mond en er komt een kreet uit van verdriet en pijn. Nog nooit heeft deze jongen deze emoties gevoeld. De ontmoeting met deze emoties is pijnlijk en beangstigend. De kreet wordt ver gedragen over de zee. De vogels, die boven hem cirkelen, vliegen weg. Terwijl hij op zijn knieën gaat zitten, lopen de tranen over zijn gezicht en trekt zijn gezicht in een grimas, die zelfs door zijn knappe gelaat niet mooi kan worden gemaakt. Zijn schouders en romp schokken, terwijl zijn handen onophoudend trillen. Even laat hij zich helemaal gaan, zo erg dat hij niet eens meer weet waarom hij huilt, maar dat hij gewoon enorm verdrietig is en niks anders voelt.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek