Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Sep en Beer in Thailand

Auteur

Yvette de Bruin

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (4 reviews )
Prijs
15 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Sep en Beer zijn samen met Mam aan het backpacken door Thailand. Een leuke en bijzondere reis. Totdat Beer per abuis vergeten wordt in de nachttrein vanuit Bangkok naar Surat Thani. Sep gaat zonder Beer de jungle in en Beer zakt zonder Sep verder af richting Maleisië. Beleef beide reizen mee door de ogen van zowel de jongen als het beertje en ervaar hoe beiden betoverd raken door het land van de eeuwige glimlach.

Over de auteur

Yvette de Bruin (1969) woont samen met haar zoon in Spijkenisse. Beiden houden van reizen en er staan dan ook al heel wat stempels in hun paspoorten. Deze reizen geven Yvette genoeg stof tot schrijven. Haar online reisverslagen en verhalen vinden gretig aftrek. Na het behalen van een 3de prijs bij een schrijfwedstrijd voor korte verhalen en goede feedback van een bekende columniste op één van haar columns besloot ze één van de reisverslagen om te zetten tot een boek. Het uitbrengen van dit eerste kinderboek was voor haar dan ook een lang gekoesterde droom.

Productinformatie

ISBN
9789464500509 / 978-94-645-0050-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-11-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
46
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

“Zo dan,” lacht Mam, “dat was even hectisch. Wat een drukte.” Mam pakt een flesje water en neemt een slok. “Wil je ook drinken, Sep? Waar is Beer? In je tas?” vraagt ze achteloos. Sep schrikt en wordt bleek. Vlug kijkt hij in zijn rugzak. Geen Beer. De tranen springen in zijn ogen en hij kijkt Mam verschrikt aan. “Nee! Hij zit er niet in! Beer is er niet! Hij ligt nog in de trein.” Sep begint te huilen. Mam roept tegen de taxichauffeur om te stoppen. “We moeten terug naar de trein! Now! Nu!” De taxichauffeur draait onmiddellijk om en rijdt zo snel mogelijk terug naar het station. Mam en Sep springen uit de taxi en rennen terug naar het perron maar… de trein is al weg.

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Arina op 23-11-2021
Prachtig geschreven, meteen zin in zo'n vakantie
door Frans op 24-11-2021
Heerlijk boek! Natuurlijk zelf al gelezen en inmiddels doorgegeven aan de kleinkinderen!
door Erika op 24-11-2021
Ontzettend leuk boek, heel vlot en ontwapenend geschreven, en het is een heel avontuur wat er wordt beleefd!
Geschreven door henk geesink op 01-12-2022
ik vind het een leuk boekje, maar......
op 2 pagina's vind ik taalfouten (slordig redigeren) en ook moet mij van het hart, dat ik van een schrijfster die in thailand geweest is toch wel verwacht dat ze weet dat in thailand voornamelijk met vork en lepel en niet met eetstokjes gegeten wordt.
tenslotte moet ik mijn hart luchten over de thai woorden of beter de manier waarop ze weergegeven worden. zo wordt er gesproken over sawatdee. correct voor een engelsman, maar in nederland zouden we het meer spellen als sawatdie om bij de correcte uitspraak te komen. zo ook niet khun, maar khoen. en nog een paar.
maar een leuk boekje voor kleine kinderen. wel iets aan de prijzige kant vind ik.